30 °C Budapest

Karácsonyi adomány - kis segítség is lehet nagy

Pénzcentrum
2006. november 23. 13:14

Az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország az Angyalfa Alapítvánnyal és Magyar Testvéri Börtöntársasággal közösen karácsonyi adománygyűjtő kampányt szervez olyan gyermekek számára, akiknek egyik vagy mindkét szülője börtönbüntetését tölti. Ezek a gyerekek önhibájukon kívül kerültek az élet egy visszafordíthatatlannak látszó csapdájába: nem elég, hogy csonka családban nőnek fel, így az anyagi megélhetésük is természetesen nehezebb, emellett át kell élniük a lelki traumát is, hogy egyik szülőjük börtönbüntetését tölti A szülőknek nem áll módjukban karácsonyi ajándékról gondoskodni, bár ők is szeretnék kifejezni szeretetüket, ragaszkodásukat.

Az ajándékozás segítségével próbáljuk jobban összetartani a családokat, elősegíteni a rehabilitációt és nevelni a gyermekeket. Az ajándékgyűjtő kampány nem első alkalommal kerül megrendezésre, hagyományteremtő szándékkal rendezzük meg több éve. Eddig kb. 500 gyereket tudtunk évente megajándékozni, idén szeretnénk 800, 1000 gyermeknek átadni a szeretet, a törődés érzését és a családi kötődés ajándékát. Hosszútávú célunk minden érintett családhoz eljutni, ami a statisztikák szerint 40-50 ezer gyermeket jelent.

A gyermekek számára gyermekruhát, könyvet, gyermekjátékokat gyűjtünk. Kérjük, segítsen Ön is, ajándékozzon meg egy gyermeket, ossza meg a Karácsony csodáját valakivel, akinek kevésbé szerencsés a családi helyzete. A kampányunk üzenete: Minden gyermeknek jár ajándék Karácsonyra!

Az adományokat a következő helyszíneken várjuk:

Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország irodája: 1133 Bp., Pozsonyi út 54. munkanapokon 9-17 óráig. tel.: 320-8110
Angyalfa Alapítvány irodája: 1086 Bp, Dobozi u. 21. előzetes telefonon történő egyeztetés után: Kadlecsik Zoltán (20/824-6907)
Az adományok leadásának határideje: 2006. december 8.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Adományaikat a gyermekek nevében előre is köszönjük!

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 21. vasárnap
Dániel, Daniella
29. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm