2 °C Budapest

Karácsonyi adomány - kis segítség is lehet nagy

Pénzcentrum
2006. november 23. 13:14

Az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország az Angyalfa Alapítvánnyal és Magyar Testvéri Börtöntársasággal közösen karácsonyi adománygyűjtő kampányt szervez olyan gyermekek számára, akiknek egyik vagy mindkét szülője börtönbüntetését tölti. Ezek a gyerekek önhibájukon kívül kerültek az élet egy visszafordíthatatlannak látszó csapdájába: nem elég, hogy csonka családban nőnek fel, így az anyagi megélhetésük is természetesen nehezebb, emellett át kell élniük a lelki traumát is, hogy egyik szülőjük börtönbüntetését tölti A szülőknek nem áll módjukban karácsonyi ajándékról gondoskodni, bár ők is szeretnék kifejezni szeretetüket, ragaszkodásukat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az ajándékozás segítségével próbáljuk jobban összetartani a családokat, elősegíteni a rehabilitációt és nevelni a gyermekeket. Az ajándékgyűjtő kampány nem első alkalommal kerül megrendezésre, hagyományteremtő szándékkal rendezzük meg több éve. Eddig kb. 500 gyereket tudtunk évente megajándékozni, idén szeretnénk 800, 1000 gyermeknek átadni a szeretet, a törődés érzését és a családi kötődés ajándékát. Hosszútávú célunk minden érintett családhoz eljutni, ami a statisztikák szerint 40-50 ezer gyermeket jelent.

A gyermekek számára gyermekruhát, könyvet, gyermekjátékokat gyűjtünk. Kérjük, segítsen Ön is, ajándékozzon meg egy gyermeket, ossza meg a Karácsony csodáját valakivel, akinek kevésbé szerencsés a családi helyzete. A kampányunk üzenete: Minden gyermeknek jár ajándék Karácsonyra!

Az adományokat a következő helyszíneken várjuk:

Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország irodája: 1133 Bp., Pozsonyi út 54. munkanapokon 9-17 óráig. tel.: 320-8110
Angyalfa Alapítvány irodája: 1086 Bp, Dobozi u. 21. előzetes telefonon történő egyeztetés után: Kadlecsik Zoltán (20/824-6907)
Az adományok leadásának határideje: 2006. december 8.

ELINDULT A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Adományaikat a gyermekek nevében előre is köszönjük!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?