28 °C Budapest

Lángokban a Lidl! - A vezető tehet mindenről?

Pénzcentrum
2006. szeptember 25. 05:30

15 ezer fontot lopott egy Lidl üzletből annak vezető-helyettese, aki ma már börtönben gondolkodhat tettein, miután felgyújtotta a boltot.


A 25 éves Jamie Elliot először csak 300 fontot emelt el, hogy fedezni tudja szerencsejáték szenvedélyéből eredő adósságát, mivel azonban folyamatosan veszített, egyre többet lopott, hogy visszanyerhesse a pénzt.

Végső elkeseredésében 2 ezer fontot tett fel a Celtic sikerére a skót Premier Liga nyitányán, pechére azonban a Hearts meglepő módon győzni tudott.

Elliott ekkor úgy döntött, eltünteti a nyomokat: felgyújtotta a bolt széfjében lévő maradék pénzt, a tűz azonban elterjedt, így alig tudott a tűzoltók segítségével kimenekülni a helyiségből. A menedzser végül két év börtönbüntetést kapott.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?