5 °C Budapest

Az adrenalin összehoz: próbáld ki a vadvízi evezést!

Pénzcentrum
2006. szeptember 6. 15:00

A vadvízi evezés a stresszoldás egyik leggyorsabb és egészséges módja. A rövid tanfolyamok új képet formálnak szinte mindenkiben, akik magukat bátortalannak vagy terheltnek érzik. A csapatépítési programként a vezetők számára objektív, pontos képet ad, a kollégák vállalkozó kedvéről, fizikai állapotáról és viselkedési szokásaikról új feladatok megoldása esetén.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A vadvízi kajak tanfolyamok általában 2-3 naposak, kiscsoportos létszámban történnek (3-6 fő) és nem szükséges semmiféle kajakos tapasztalat. Nincsen napi fix program, mivel ennek kialakítása a résztvevők fizikai állapotának és az időjárásnak a függvénye.

Az alábbi táblázatban feltüntetett árak tartalmazzák a szállás és az oktatás költségeit, de nem tartalmazzák a szükséges felszerelés bérleti díját, ami elérheti a 20-25 €/nap körüli összeget is.


 

A Salza folyó céges csapatépítő programok helyszíneként is ideális, mivel biztonságos, így a kezdő vagy a kevésbé sportos, esetleg idősebb kollégák is kipróbálják ezt a sportot. A cégeknek júniustól-októberig szerveznek programokat. 20 fő felett zártkörű csoportokat alakítanak.

A legközelebbi és leggyorsabb (1 napos) csapatépítő program Szlovákiában, Pozsony mellett található és teljesen kockázatmenten, mert a pálya egy mesterséges vadvíz. A fizikai terhelés sem folyamatos, mert a pályán nincs hosszan tartó nehéz kimerítő teljesítménykényszer. Ha valaki elfárad, a partról szemlélheti a társait, míg kipiheni magát. A program időtartama a csapaton múlik de maximum 5 óra lehet.

A programot össze lehet kötni egy közös vacsorával a közeli Pozsony egyik hangulatos éttermében. Minimális létszám 25 fő. A program megrendelhető kisebb létszám esetén is 375,000 Ft/csoport létszámtól függetlenül, de maximum 25 fő-ig.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?