Kínos adriai kaland - Az olcsó szállásnak ára van!

Pénzcentrum
2006. augusztus 2. 15:00

Magyar turistákat lakoltattak ki bérelt apartmanjukból a horvátországi Dolacke Drage üdülőhelyen, mivel az épület magyar tulajdonosának nem volt engedélye bérbe adni az ingatlant, a ház ugyanis nem volt bejegyezve erre a célra.

Magyar turistákat lakoltattak ki bérelt apartmanjukból a horvátországi Dolacke Drage üdülőhelyen, mivel az épület magyar tulajdonosának nem volt engedélye bérbe adni az ingatlant, a ház ugyanis nem volt bejegyezve erre a célra - írja a Magyar Nemzet.

Az épület tulajdonosa sem adót, sem illetéket nem fizetett volna a nyaralók után, akik így illegális nyaralásért fizettek, hiszen nem voltak bejelentve az Idegenforgalmi Közösségnél sem.

A vendégek persze meglepődve mutatták a hatóság embereinek a szabályosnak hitt szerződésüket, amit még Magyarországon írtak alá, az okmány azonban a fentiek miatt érvénytelennek számít.

A sorozatos kellemetlenségek ismét ráirányítják a figyelmet arra, hogy sokszor többet bukhatunk, ha az utazási irodákat megkerülve, olcsóbban, saját magunknak keresünk szállást, amint arról alábbi cikkünkben korábban beszámoltunk.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 18. 19:20