2 °C Budapest

Akciós luxus a fővárosban!

Pénzcentrum
2006. június 23. 13:00

Winter Dream néven indítanak nagyszabású kampányt a fővárosi négy- és ötcsillagos szállodák. Céljuk a téli forgalmuk növelése, melynek keretében szeretnék megismertetni a téli kulturális eseményeket a látogatóikkal. Előre láthatólag egyik kecsegtető ajánlatát képezi majd, egy éjszaka ingyenes eltöltése.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Winter Dream néven indítanak nagyszabású kampányt a fővárosi négy- és ötcsillagos szállodák. Céljuk a téli forgalmuk növelése, melynek keretében szeretnék megismertetni a téli kulturális eseményeket a látogatóikkal. Előre láthatólag, a csomag, egyik kecsegtető ajánlatát képezi majd, egy éjszaka ingyenes eltöltése.


A kampányt a szakmai szervezetek és a szállodák közösen finanszírozzák. Az életre keltésének szükségességét abban látják, hogy a vendégéjszakák száma csak minimálisan 1,4-3,5 százalékkal emelkedett az idén januárban és a következő hónapokban visszaesés volt tapasztalható a KSH tavalyi év azonos időszakának adataihoz képest- írja a Világgazdaság.


Ezzel szemben a háromcsillagos szállodásnál 11 százalékos volt a forgalombővülés mértéke.
Mindezek ellenére a budapesti négy- és ötcsillagos szállodák szobakapacitás kihasználtsága volt a legmagasabb Magyarországon, elérte a 61 illetve a 64 százalékot, és az egy szobára jutó bruttó árbevétel is kiemelkedőnek számít a 22 100 forintos összeggel.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 27. 19:18