Háború lesz a játékból?

Pénzcentrum
2006. május 26. 14:00

A Los Angeles-i Pandemic Studios a közeljövőben készül megjelentetni új számítógépes játékát, a Mercenaries 2-t, melyben egy amerikai katonát alakítva kell megdönteni egy venezuelai zsarnok uralmát, aki kisajátítja országa olajkészletét. A dolog szépséghibája, hogy Hugo Chavez venezuelai elnök már régóta azzal vádolja au Egyesült Államokat, hogy le akarják rohanni az országát az olajért...


A stúdió szóvivője szerint a cég nem áll kapcsolatban az amerikai vezetéssel, egy tisztán magántulajdonban lévő vállalatról van szó. A Pandemic alelnöke hangsúlyozta: a témaválasztás tökéletes, mivel a háború még nem robbant ki, de ez akár meg is történhet, tehát reális a történet.

Washington cáfolja, hogy meg akarnák támadni Venezuelát, mely a világ negyedik legnagyobb olajnagyhatalma és az USA keresletének 15%-át elégíti ki.

Venezuelai politikusok szerint egyszerűen arról van szó, hogy Bush a pszichológiai terror eszközét veti be, hogy később könnyebben támadhasson.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 30. csütörtök
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?