28 °C Budapest

Virágzik a szexrabszolga-piac! - A reptéren lehet "vásárolni"?

Pénzcentrum
2006. február 7. 05:55

Miután brit bulvárlapok megszellőztették, hogy a londoni Gatwick reptéren gyakorlatilag minden nehézség nélkül hozzá lehet jutni Kelet-Európából érkező szexrabszolgákhoz, a rendőrség is vizsgálódni kezdett és korántsem felemelő eredményekre jutott...

 

Egy hétig nyomoztak, melynek során több mint 25 járat 400 utasát kérdezték ki, akik közül 8 hölgyet saját érdekében hazaküldtek.

 

A legtöbb visszafordított nő rendkívül vonzó, vendéglátási szegmensbe besorolható állásajánlatot kapott, ennek reményében utaztak a szigetországba, gyakran azonban már a reptéren várták őket „munkaadóik”, akiknek idegenként teljesen ki voltak szolgáltatva. A rendőrség szóvivője elmondta, a jövőben igyekeznek erélyesebben fellépni a reptéri bűnözés ellen.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?