Bővült a kör a BB-nél

Pénzcentrum
2005. november 22. 14:02

A Budapest Bank a mai naptól tovább bővítette a Budapest Bank Üzleti Terminálon keresztül is elérhető szolgáltatásainak körét, ezáltal vállalati ügyfelei - a hazai piacon egyedülálló módon - teljesen elektronikus platformon kezelhetik a fix kamatozású egyedi betétügyleteiket is. Elérhetővé vált továbbá a rulírozó forinthitelek elektronikus úton történő igénybevétele és törlesztése is. Ezzel minimálisra csökkenthető annak szükségessége, hogy az ilyen típusú hitelügyletek miatt a vállalati ügyfelek személyesen keressék fel a bankfiókokat.

A Budapest Bank a mai naptól tovább bővítette a Budapest Bank Üzleti Terminálon keresztül is elérhető szolgáltatásainak körét, ezáltal vállalati ügyfelei – a hazai piacon egyedülálló módon – teljesen elektronikus platformon kezelhetik a fix kamatozású egyedi betétügyleteiket is. Elérhetővé vált továbbá a rulírozó forinthitelek elektronikus úton történő igénybevétele és törlesztése is. Ezzel minimálisra csökkenthető annak szükségessége, hogy az ilyen típusú hitelügyletek miatt a vállalati ügyfelek személyesen keressék fel a bankfiókokat.
A Budapest Bank Rt. 1994-ben a hazai piacon elsőként jelent meg Üzleti Terminál szolgáltatásával, melynek használói köre 15%-os bővüléssel 8200-ra emelkedett. A közelmúltban továbbfejlesztett és speciális alkalmazásokkal kiegészített Üzleti Terminál ismételten komoly újítást jelent a pénzügyi szolgáltatások piacán, hiszen segítségével a bank minden vállalati ügyfele teljesen elektronikus környezetben kezelheti meglévő rulírozó forinthitel-szerződését, valamint teljes egészében elektronikus platformon kezdeményezhet megbízásokat meglévő, fix kamatozású, standard és egyedi betétügyletekben. Az Üzleti Terminál lehetőséget biztosít standard és egyedi betétlekötések indítására, lekérdezésére, illetve a lekötött betétek részben vagy teljes összegében való felbontására, illetve a bankszámlára történő visszavezetésére.

A Budapest Bank Üzleti Terminál adatátviteli funkciójával az ügyfelek saját székhelyükről – vagy egy mobiltelefonnal létesített kapcsolat segítségével akár székhelyüktől függetlenül is – elektronikus platformon, az üzleti folyamataikhoz rugalmasan illeszkedően kezdeményezhetik az Üzleti Terminál összes meglévő és újonnan elérhető szolgáltatását.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 25. vasárnap
Mátyás
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem