Lendületben az Allianz

Pénzcentrum
2005. szeptember 29. 10:29

Alig három hónapja vezették be az Allianz Életprogram nevű konstrukcióját máris 3500 darabot értékesített belőle a cég. Az ügyfelek mintegy kétharmada kívánt csatlakozni a hűségbónusz- akcióhoz is, amely tízéves díjfizetési kötöttséget és három évig nem hozzáférhető lekötést jelent. - írja mai számában a Napi gazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
 
Alig három hónapja vezették be az Allianz Életprogram nevű konstrukcióját máris 3500 darabot értékesített belőle a cég. Az ügyfelek mintegy kétharmada kívánt csatlakozni a hűségbónusz- akcióhoz is, amely tízéves díjfizetési kötöttséget és három évig nem hozzáférhető lekötést jelent. – írja mai számában a Napi gazdaság.
A gépjármű-biztosításból már jól ismert bónuszrendszert ültették át az életprogramba, ennek a hűségbónusznak a választása esetén az ötödik évtől kezdve folyamatos jóváírásokat teljesít a biztosító a befizető számlájára, ami egy húszéves futamidő esetében akár az első éves díj duplája is lehet.
Az Életprogram lehetőséget biztosít az ügyfél számára, hogy egyéni körülményeihez élethelyzeteihez igazítsa a konstrukciót a szerződés módosítása nélkül. A hosszú távú szerződések értékesítésének ösztönzését akarta elérni a vállalat az üzletkötői oldalon, amikor a kezdeti egyösszegű jutalékokat lecsökkentették és felaprózták a jutalékot a szerződés teljes időtartamára.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 23. vasárnap
Zelma, Rajmund
3. hét
Január 23.
Kaposvár napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. január 23. 16:07