Lendületben az Allianz

Pénzcentrum
2005. szeptember 29. 10:29

Alig három hónapja vezették be az Allianz Életprogram nevű konstrukcióját máris 3500 darabot értékesített belőle a cég. Az ügyfelek mintegy kétharmada kívánt csatlakozni a hűségbónusz- akcióhoz is, amely tízéves díjfizetési kötöttséget és három évig nem hozzáférhető lekötést jelent. - írja mai számában a Napi gazdaság.

 
Alig három hónapja vezették be az Allianz Életprogram nevű konstrukcióját máris 3500 darabot értékesített belőle a cég. Az ügyfelek mintegy kétharmada kívánt csatlakozni a hűségbónusz- akcióhoz is, amely tízéves díjfizetési kötöttséget és három évig nem hozzáférhető lekötést jelent. – írja mai számában a Napi gazdaság.
A gépjármű-biztosításból már jól ismert bónuszrendszert ültették át az életprogramba, ennek a hűségbónusznak a választása esetén az ötödik évtől kezdve folyamatos jóváírásokat teljesít a biztosító a befizető számlájára, ami egy húszéves futamidő esetében akár az első éves díj duplája is lehet.
Az Életprogram lehetőséget biztosít az ügyfél számára, hogy egyéni körülményeihez élethelyzeteihez igazítsa a konstrukciót a szerződés módosítása nélkül. A hosszú távú szerződések értékesítésének ösztönzését akarta elérni a vállalat az üzletkötői oldalon, amikor a kezdeti egyösszegű jutalékokat lecsökkentették és felaprózták a jutalékot a szerződés teljes időtartamára.
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16