Lendületben az Allianz

Pénzcentrum
2005. szeptember 29. 10:29

Alig három hónapja vezették be az Allianz Életprogram nevű konstrukcióját máris 3500 darabot értékesített belőle a cég. Az ügyfelek mintegy kétharmada kívánt csatlakozni a hűségbónusz- akcióhoz is, amely tízéves díjfizetési kötöttséget és három évig nem hozzáférhető lekötést jelent. - írja mai számában a Napi gazdaság.

 
Alig három hónapja vezették be az Allianz Életprogram nevű konstrukcióját máris 3500 darabot értékesített belőle a cég. Az ügyfelek mintegy kétharmada kívánt csatlakozni a hűségbónusz- akcióhoz is, amely tízéves díjfizetési kötöttséget és három évig nem hozzáférhető lekötést jelent. – írja mai számában a Napi gazdaság.
A gépjármű-biztosításból már jól ismert bónuszrendszert ültették át az életprogramba, ennek a hűségbónusznak a választása esetén az ötödik évtől kezdve folyamatos jóváírásokat teljesít a biztosító a befizető számlájára, ami egy húszéves futamidő esetében akár az első éves díj duplája is lehet.
Az Életprogram lehetőséget biztosít az ügyfél számára, hogy egyéni körülményeihez élethelyzeteihez igazítsa a konstrukciót a szerződés módosítása nélkül. A hosszú távú szerződések értékesítésének ösztönzését akarta elérni a vállalat az üzletkötői oldalon, amikor a kezdeti egyösszegű jutalékokat lecsökkentették és felaprózták a jutalékot a szerződés teljes időtartamára.
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?