21 °C Budapest

Új lehetőségek a CIB-nél

Pénzcentrum
2005. szeptember 27. 16:40

Az ügyfelek növekvő igényeit, kényelmét és a funkcionalitást szem előtt tartva a CIB Bank megújult Internet Bank szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Az arculat frissítése mellett az internetbank új funkciókkal is bővült. Az új verzióban a lízingügyletek is nyomon követhetők, valamint a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott részvények adására, vételére is lehet megbízást adni. Az újdonságoknak köszönhetően a korábban már többszörösen díjazott CIB Internet Bank Magyarországon egyedülállóan széles szolgáltatásokat nyújt

 
Az ügyfelek növekvő igényeit, kényelmét és a funkcionalitást szem előtt tartva a CIB Bank megújult Internet Bank szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Az arculat frissítése mellett az internetbank új funkciókkal is bővült. Az új verzióban a lízingügyletek is nyomon követhetők, valamint a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott részvények adására, vételére is lehet megbízást adni. Az újdonságoknak köszönhetően a korábban már többszörösen díjazott CIB Internet Bank Magyarországon egyedülállóan széles szolgáltatásokat nyújt.
A módosításokkal bevezetett két új funkció egyike a „tőzsdei ügylet”, amely használatával a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott részvények eladására és vételére lehet megbízást adni, és ennek eredményét megtekinteni - a többi értékpapír művelethez hasonlóan - a portfolió, számlatörténet és megbízások lekérdezése menüpontok alatt.
A második újdonság a „lízing” funkció megjelenése, amely segítségével CIB bankszámlával rendelkező, devizabelföldi ügyfelek a CIB Lízing Csoport bármely tagjával kötött ügyletük szerződési és számlaadatait követhetik nyomon.
A kibővített szolgáltatások mellett az új internetbank arculati szempontból is megújult, a CIB honlap szín- és formavilágához igazodik. A felhasználókat segítve a felületen az egyes ügyfélköröknek megfelelő kísérőszíneket alkalmazunk (a lakossági szolgáltatások színe a narancssárga, az egyéni vállalkozóké a bordó, a kis- és középvállalatoknak kínáltakat zölddel, a nagyvállalatok számára ajánlottakat grafit színvilággal különítjük el).
A kezelhetőséget további megoldások is segítik. Az internetbank felület átméretezhetővé vált, így bármekkora képfelbontású monitoron teljes képernyőre állítható. A korábban baloldalon található menüszerkezetet átalakították és az új felületen egy legördíthető menübe helyezték, mely a bal felső sarokban található „Szolgáltatás” feliratra, vagy a mellette található nyílra kattintva érhető el. Az egymásra nyitható funkciók használatával lehetőség van arra, hogy egyszerre akár három funkció is nyitva legyen és az egyes ablakok között a másik bezárása nélkül át lehessen lépni (pl. átutalás esetén számlaegyenleg megtekintésekor). A beviteli képernyők egyes mezői mellett magyarázó szöveget jelölő kis ikon szerepel, amelyre kattintva hasznos információkat és segítséget kaphat a kitöltéssel kapcsolatban.
Végül, az új naptár funkció segítségével a dátumok könnyen kiválaszthatók, illetve az egyes menüpontok, beviteli képernyők mezői, táblázatok, linkek és nyomógombok a Windows működéséhez hasonlóan billentyűzettel is kezelhetők.      
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 26. hétfő
Anna, Anikó
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 25. 14:35