37 °C Budapest

Új lehetőségek a CIB-nél

Pénzcentrum
2005. szeptember 27. 16:40

Az ügyfelek növekvő igényeit, kényelmét és a funkcionalitást szem előtt tartva a CIB Bank megújult Internet Bank szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Az arculat frissítése mellett az internetbank új funkciókkal is bővült. Az új verzióban a lízingügyletek is nyomon követhetők, valamint a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott részvények adására, vételére is lehet megbízást adni. Az újdonságoknak köszönhetően a korábban már többszörösen díjazott CIB Internet Bank Magyarországon egyedülállóan széles szolgáltatásokat nyújt

 
Az ügyfelek növekvő igényeit, kényelmét és a funkcionalitást szem előtt tartva a CIB Bank megújult Internet Bank szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Az arculat frissítése mellett az internetbank új funkciókkal is bővült. Az új verzióban a lízingügyletek is nyomon követhetők, valamint a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott részvények adására, vételére is lehet megbízást adni. Az újdonságoknak köszönhetően a korábban már többszörösen díjazott CIB Internet Bank Magyarországon egyedülállóan széles szolgáltatásokat nyújt.
A módosításokkal bevezetett két új funkció egyike a „tőzsdei ügylet”, amely használatával a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott részvények eladására és vételére lehet megbízást adni, és ennek eredményét megtekinteni - a többi értékpapír művelethez hasonlóan - a portfolió, számlatörténet és megbízások lekérdezése menüpontok alatt.
A második újdonság a „lízing” funkció megjelenése, amely segítségével CIB bankszámlával rendelkező, devizabelföldi ügyfelek a CIB Lízing Csoport bármely tagjával kötött ügyletük szerződési és számlaadatait követhetik nyomon.
A kibővített szolgáltatások mellett az új internetbank arculati szempontból is megújult, a CIB honlap szín- és formavilágához igazodik. A felhasználókat segítve a felületen az egyes ügyfélköröknek megfelelő kísérőszíneket alkalmazunk (a lakossági szolgáltatások színe a narancssárga, az egyéni vállalkozóké a bordó, a kis- és középvállalatoknak kínáltakat zölddel, a nagyvállalatok számára ajánlottakat grafit színvilággal különítjük el).
A kezelhetőséget további megoldások is segítik. Az internetbank felület átméretezhetővé vált, így bármekkora képfelbontású monitoron teljes képernyőre állítható. A korábban baloldalon található menüszerkezetet átalakították és az új felületen egy legördíthető menübe helyezték, mely a bal felső sarokban található „Szolgáltatás” feliratra, vagy a mellette található nyílra kattintva érhető el. Az egymásra nyitható funkciók használatával lehetőség van arra, hogy egyszerre akár három funkció is nyitva legyen és az egyes ablakok között a másik bezárása nélkül át lehessen lépni (pl. átutalás esetén számlaegyenleg megtekintésekor). A beviteli képernyők egyes mezői mellett magyarázó szöveget jelölő kis ikon szerepel, amelyre kattintva hasznos információkat és segítséget kaphat a kitöltéssel kapcsolatban.
Végül, az új naptár funkció segítségével a dátumok könnyen kiválaszthatók, illetve az egyes menüpontok, beviteli képernyők mezői, táblázatok, linkek és nyomógombok a Windows működéséhez hasonlóan billentyűzettel is kezelhetők.      
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 18. csütörtök
Ilona
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?