Guinness Rekord a Győri keksznél

Pénzcentrum
2005. szeptember 9. 10:44

A Győri Keksz Kft. szeptemberben Guinness világrekord felállításával ünnepli székesfehérvári üzemének 10. éves fennállását. A vállalat e jeles alkalmából 2005. szeptember 10-én, szombaton dolgozóinak Családi Napot szervez.

 
A Győri Keksz Kft. szeptemberben Guinness világrekord felállításával ünnepli székesfehérvári üzemének 10. éves fennállását. A vállalat e jeles alkalmából 2005. szeptember 10-én, szombaton dolgozóinak Családi Napot szervez.
Sokan nem tudják, hogy a Győri Keksz Kft. két üzemben termel Magyarországon, Győrben és Székesfehérváron. Akárcsak a győriben, a fehérvári létesítményben is számos népszerű márkát gyárt a vállalat, például a Balaton Szeletet, illetve a Győri Édest. Ezek a márkák több évtizedes múltra tekintenek vissza ezért Magyarországon ma már tradicionálisnak mondhatóak. Ezt a tradíciót a Győri Keksz Kft. természetesen folytatni szeretné! Éppen ezért tartja fontosnak, hogy az évtizedes múltat munkatársaival, illetve hozzátartozóikkal együtt ünnepelje, és hogy az új, hasonlóan sikeres évtizedet közösen indítsa el.
A program keretein belül, a számos szórakoztató ügyességi és szellemi vetélkedőn, játékon, koncerten és főzőversenyen kívül, a vállalat dolgozói egy világrekord felállítására is készülnek. A rekordkísérletről a Guiness World Records londoni központját is értesítették. A lelkes csapat egy 100 négyzetméteres mozaikot rak majd ki Győri Keksz termékekből. Az elkészült kép, Ohmann Béla alkotásának, a fehérvári Fő utcán található Országalmájának hiteles rajzolatát adja majd.
A rendezvényt jelenlétével megtiszteli Székesfehérvár polgármestere, Warvasovszky Tihamér is.
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?