Guinness Rekord a Győri keksznél

Pénzcentrum
2005. szeptember 9. 10:44

A Győri Keksz Kft. szeptemberben Guinness világrekord felállításával ünnepli székesfehérvári üzemének 10. éves fennállását. A vállalat e jeles alkalmából 2005. szeptember 10-én, szombaton dolgozóinak Családi Napot szervez.

 
A Győri Keksz Kft. szeptemberben Guinness világrekord felállításával ünnepli székesfehérvári üzemének 10. éves fennállását. A vállalat e jeles alkalmából 2005. szeptember 10-én, szombaton dolgozóinak Családi Napot szervez.
Sokan nem tudják, hogy a Győri Keksz Kft. két üzemben termel Magyarországon, Győrben és Székesfehérváron. Akárcsak a győriben, a fehérvári létesítményben is számos népszerű márkát gyárt a vállalat, például a Balaton Szeletet, illetve a Győri Édest. Ezek a márkák több évtizedes múltra tekintenek vissza ezért Magyarországon ma már tradicionálisnak mondhatóak. Ezt a tradíciót a Győri Keksz Kft. természetesen folytatni szeretné! Éppen ezért tartja fontosnak, hogy az évtizedes múltat munkatársaival, illetve hozzátartozóikkal együtt ünnepelje, és hogy az új, hasonlóan sikeres évtizedet közösen indítsa el.
A program keretein belül, a számos szórakoztató ügyességi és szellemi vetélkedőn, játékon, koncerten és főzőversenyen kívül, a vállalat dolgozói egy világrekord felállítására is készülnek. A rekordkísérletről a Guiness World Records londoni központját is értesítették. A lelkes csapat egy 100 négyzetméteres mozaikot rak majd ki Győri Keksz termékekből. Az elkészült kép, Ohmann Béla alkotásának, a fehérvári Fő utcán található Országalmájának hiteles rajzolatát adja majd.
A rendezvényt jelenlétével megtiszteli Székesfehérvár polgármestere, Warvasovszky Tihamér is.
NEKED AJÁNLJUK
Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 23. csütörtök
Dezsõ
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 22. 20:53
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem