19 °C Budapest
Hihetetlen tarifák: ennyiért vehetsz videóüzenetet Gergely Robitól, Gáspár Evelintől

Hihetetlen tarifák: ennyiért vehetsz videóüzenetet Gergely Robitól, Gáspár Evelintől

2021. február 23. 16:47

Új megélhetés után néztek a magyar sztárok: egy gyűjtőoldal összegzi azokat, akik videós köszöntéseket vállalnak. A tarifák elég borsosak: Gergely Robi 55 ezret kér a videóért, Gáspár Evelin pedig 20 ezerért üzen a megrendelőknek. Korábban kiderült, hogy Kiszel Tündétől is lehet venni videóüzenetet, Dögös Robi pedig egy ötperces zeneszámot ír nekünk 25 ezerért.

A COVID miatt zárva vannak a színházak, koncertek sincsenek, ezért számos színész és zenész néz új bevételi forrás után. Most a Pénzcentrum egy olyan weboldalra bukkant, ahol összegyűjtötték azokat a magyar hírességeket, akiktől pénzért lehet videóüzenetet kérni.

A tarifák eléggé változóak: a legdrágábban Gergely Robi üzen,

egy videójáért 55 ezer forintot kell kifizetni.

De két Barátok közt szereplő, Várkonyi András (Vili bácsi), és Tihanyi Tóth Csaba (Novák Laci) sem vállalja olcsón a szolgáltatást, ők 50 ezer forintért vesznek fel egy rövid üzenetet a megrendelőnek. A listán szerepel Gáspár Győző lánya, Evelin is, aki 20 ezer forintot kér egy üzenetért, hasonlóan, mint MC Hawer, Polgár Peti, vagy Csonka András.

Ha arra van igény, egész eggyüttesek köszöntenek: az Irigy Hónaljmirigy például 30 ezer forintért vállalja a videózást, a Piramis pedig 10 ezer forintot kér egy felvételért.

Kiszel Tünde magánban videózik, Dögös Robi pénzért zenél

Korábban a Pénzcentrum írta meg, hogy Kiszel Tünde is készít videóüzeneteket rajongóinak. Miután fülünkbe jutott a hír, rendeltünk is egy köszöntést lapunk vezető szerkesztőjének Tündétől, 10 ezer forintért.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az már persze kérdéses, hogy mennyire baráti az ár. Tekintve ugyanis, hogy a videó mindössze 33 másodperces, így ez azt jelenti, hogy másodpercenként bő 303 forintba kerül a szolgáltatás, ami bő 1 090 909 forintos órabért jelent. Azért ez már eléggé szép summa, jellemzően még csúcsjogászok vagy ilyen-olyan tanácsadók sem számláznak ki ennyit. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mindezt számla nélkül, azt ugyanis nem kaptunk.

Az ország egyik legismertebb mulatós zenésze, Dögös Robi nem a COVID miatt vágott bele a személyre szabott tartalmak gyártásába, már jóval a járvány előtt is lehetett tőle zenét rendelni. A Pénzcentrum kíváncsi volt, hogy mennyibe kerülne, ha "speciálba" kérnénk egy számot valamelyik ismerősünknek, családtagunknak, úgyhogy ráírtunk Dögös Robira a Facebookon. A zenész elmondta, hogy

25 ezer forintért készít el egy kb. 5 perces zeneszámot, amelyhez fotókat is kér, mert montázs formájában kerül fel a videómegosztóra a megrendelt muzsika.

Átszámolva ez 300 ezer forintos órabért jelent a zenésznek, avagy percenként 5 ezer forintért lehet saját mulatós számot kérni Dögös Robitól. Had szóljon!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 5. szerda
Aurél
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?