Vidéken kezdett új életet a pesti család: ma egészséges ételekkel látják el a fővárost

2020. július 8. 08:14

Az egykor Budapesten élő háromtagú család gondolt egy nagyot, és a mókuskerék helyett, egy Bács-Kiskun megyei farmon kezdtek új életet az egészséges élelmiszerek előállítása, a fenntartható jövő, a zero waste gazdálkodás és az egészségtudatos táplálkozás jegyében, amely bár önellátásnak indult, mára egy valódi zöld vállalkozássá nőtte ki magát. A Hridaya Farmról, küldetéséről és a vidéki gazdálkodó életről Vulpoi Sergiu mesélt a HelloVidéknek.

Úgy látjuk meglehetősen nagy az igény az általunk gyártott "igazi" élelmiszerekre, keresnek, érdeklődnek irántunk. Szeretnénk az elveinket, elképzeléseinket minél több emberrel megosztani. Olyan idealista elképzeléseink is vannak, hogy egy "jobb világ" alapjait tegyük le - természetesen a magunk eszközeivel. Valljuk ugyanis, hogy az vagy, amit megeszel

- mondta Vulpoi Sergiu, a Hridaya Farm csapatának nevében, akik számára a farm nemcsak az otthont, a munkát, hanem a jövőt is jelenti.

További részletek HelloVidék cikkében - KATT!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?