13 °C Budapest
Nagykövetek lettek a magyar vállalkozók + videó

Nagykövetek lettek a magyar vállalkozók + videó

2018. november 8. 12:30

Hazai vállalkozásoknak szervez programsorozatot az OTP Business. A Nagykövet Program célja, hogy még szorosabb partneri kapcsolatot, a bank és az ügyfelek szempontjából újfajta, a korábbiaknál közvetlenebb és kötetlenebb párbeszédet alakítsanak ki egymással.

2018 őszén indult útjára az OTP Business Nagykövet Program. A programmal a pénzintézetnek nem titkolt célja, hogy ügyfeleivel közösen tekintse át a piaci trendeket és folyamatokat, valamint a vállalkozók igényeit, problémáit még inkább megismerve finomítsa, bővítse szolgáltatásait. Egy olyan közösség létrehozása a cél, amelynek tagjai együtt gondolkodnak a vállalkozásokat leginkább foglalkoztató kérdéseken, a fejlesztendő területeken. A vállalkozások számára a programban való részvétel egyúttal szakmai inspirációs és információs platformként is szolgál, ahol a tudás megszerzése mellett kapcsolatépítésre is lehetőségük nyílik.

OTP Business Nagykövetnek 48 céget választottak ki az ország minden részéből, és számos iparágból. A vállalkozások havonta részt vesznek majd a közösségi eseményen: itt minden alkalommal olyan témák kerülnek napirendre, amelyek a vállalkozásokat a leginkább érdeklik, a működésüket a leginkább meghatározzák.

Az első ilyen alkalom témája a partnerség volt: erről beszélt előadásában Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója, valamint erről osztotta meg gondolatait Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó és edzője, Decsi András is.

Az előadásokat követően a nagykövetek kiscsoportos, moderált beszélgetésekben járták körbe a témát.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Támogatott tartalom
Az OTP Business Nagykövet program médiatámogatója a Portfolio Csoport.

NEKED AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?