15 °C Budapest
Újabb 31 magyar Tescót zárhatnak be

Újabb 31 magyar Tescót zárhatnak be

2015. február 3. 08:34

Augusztusig kiderül, hogy a profitot nem termelő hazai 31 üzlet közül melyekre tesznek lakatot a brit tulajdonosok - írja a Magyar Nemzet.

Jelenleg Magyarországon tartózkodnak a Tesco londoni központjának képviselői, és áruházról áruházra járva vizsgálják a magyar leányvállalat működését. Még az egyes üzletek akcióit is tüzetesen szemügyre veszik, amelyre eddig még nem volt példa - értesült a Magyar Nemzet.

Miután a 13 Tescó bezárásáról már döntöttek a megfigyelt üzletek listájára most az a 31 üzlet került, amelyek nyitásuk óta nem tudtak nyereséget termelni. A szóban forgó egységek olyan helyen vannak, ahol vagy nem tartja el a vásárlóerő az üzleteket, vagy akkora a verseny a többi nagy multi között, hogy nem sikerült kihasítani akkora rést a helyi piacból, hogy profitot is tudjanak termelni.

NEKED AJÁNLJUK
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?