21 °C Budapest

Új mikrovállalati számlacsomagok és kedvező betétek az Erstétől (x)

Pénzcentrum
2011. november 20. 08:00

A gazdasági válság hatására a vállalkozások is szembesültek azzal, hogy költségeiket racionalizálni szükséges, így számukra felértékelődött minden költségcsökkentő megoldás. A pénzintézetek jól reagáltak az igényekre, így az Erste Bank is átalakította bankszámlacsomagjait, amelyekkel tovább spórolhatnak az eltérő banki szokásokkal rendelkező vállalkozások. Az új lehetőségekről Tenke Gábor, az Erste Bank Hungary Zrt. lakossági és mikrovállalati termékfejlesztési igazgatója beszél.


Tenke Gábor, az Erste Bank Hungary Zrt. lakossági és mikrovállalati termékfejlesztési igazgatója

A megújult számlacsomagok a vállalkozásoknak és a társadalmi szervezeteknek is kedvező feltételeket biztosítanak. A kezdő vállalkozások számára az Erste Induló számlacsomag ajánlott, amely 490 forintos havi díj mellett alacsony tranzakciós díjakat is biztosít az ügyfeleknek, ezzel is támogatva őket abban, hogy a kezdeti időszakban felmerülő költségeket a banki szolgáltatások jelentős mértékben ne növeljék tovább- hangsúlyozza az igazgató.

A társadalmi szervezeteknek kialakított számlacsomagot kedvező számlavezetési és tranzakciós díjak, valamint magas, sávos látra szóló kamat jellemzi, így a társadalmi szervezetek számára ez a legkedvezőbb választás. A számlacsomag havi díja 990 forint, amely 5.000.000 Ft havi átlagos lekötött, illetve látra szóló betétállomány megléte esetén 199 forintra csökken.

A 80 millió forint, vagy azt meghaladó éves árbevétellel rendelkező mikrovállalkozások számára az Erste Befutó számlacsomag lehet a legelőnyösebb választás. Ez ugyanis díjmentes adóutalást és bankon belüli átutalást biztosít, valamint számlavezetési díj nélkül egy devizaszámlát is vezethet az ügyfél. A számlacsomag keretében Erste NetBank, TeleBank és Electra Light szolgáltatás is segíti az ügyfelet a gyors és hatékony ügyintézésben - részletezi a termékfejlesztési igazgató.

Tenke Gábor végül kiemeli: a szabad forrással rendelkező mikrovállatoknak az Erste kedvező kamatozású forint és euró betétlekötést is ajánl új forrás elhelyezésekor. A forint alapú Erste Kiugró Mikrovállalati Betét már 500 ezer forinttól leköthető, 6 havi futamidő esetén 6,2 százalékos éves betéti kamat (EBKM: 6,29%) mellett.

(x)

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?