21 °C Budapest

Rangos nemzetközi elismerésben részesült a NET Média Zrt.

2010. november 30. 20:02

A Portfolio.hu és a Pénzcentrum.hu kiadója, a NET Média Zrt. mellett további hét magyar cég is felkerült 2010-ben a Deloitte Fast 500-as listájára, amely az európai, közel-keleti és afrikai térség leggyorsabban növekedő állami vagy magánkézben lévő vállalatait rangsorolja 24 országban.

A Deloitte 2010-es Technology Fast 500 felmérése a leggyorsabban növekedő állami vagy magánkézben lévő technológiai, média, telekommunikációs, egészségügyi iparágban tevékenykedő, vagy az úgynevezett tiszta technológiákkal foglalkozó vállalatait rangsorolja az árbevétel elmúlt öt évi százalékos növekedése alapján.

A listán nyolc magyar cég szerepel, köztük a Portfolio.hu és a Pénzcentrum.hu kiadója, a NET Média Zrt.

A magyar cégek közül a legelőkelőbb helyezést az internetes megoldásokkal és technológiával kapcsolatos tanácsadással foglalkozó, a NetPincér.hu-t létrehozó Viala Kft. érte el. Felkerült a listára a RacioNet Zrt., az Active Vision Kft., az AITIA International Inc., az Arkon Zrt./ingatlan.com, az Informatix Ltd., és a Carnation Zrt. is.

Az idei Fast 500-as lista első helyét a londoni székhelyű Mobile Interactive Group (MIG) foglalta el. A győztes cég integrált mobil és digitális kommunikációval foglalkozik és világszerte elismert "blue-chip" vállalatok számára nyújt szolgáltatásokat - mondta Kovács Domonkos, a Deloitte Zrt. pénzügyi tanácsadás üzletágának igazgatója.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
EZT OLVASTAD MÁR?