24 °C Budapest

Mese- és kalandpark épül Magyarországon

Pénzcentrum
2010. június 2. 08:47

Elkezdődhet a szentesi mese- és kalandpark építése, mivel már a szükséges központi források is rendelkezésre állnak - írja a Napi Gazdaság.

Az építkezés ősszel kezdődik és 2011 márciusától már vendégeket fogadhat a tervek szerint kora tavasztól késő őszig nyitva tartó park. A városházán abban bíznak, hogy a beruházás kedvezően hat majd a térség idegenforgalmára.

A csongrádi város tavaly közel 350 millió forintos költséggel rendbe tette a Kurca-part közelében lévő területet - ahol többek között út és egy 150 jármű befogadására alkalmas parkoló is épült -, majd a közelmúltban 75 millió forintért eladta a két beruházó cégnek.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?