Titkos dokumentumtól rettegnek a Malévosok - Brüsszelbe vezetnek a szálak

Pénzcentrum
2010. május 12. 09:02

Egyelőre semmilyen információval nem rendelkezik a Malév üzemi tanácsa annak a dokumentumnak a tartalmáról, melyet hazánk juttatott el Brüsszelbe az állam által visszavásárolt légitársaság jövőjéről - értesült a Napi Gazdaság.

Csak találgatni lehet, hogy milyen intézkedési terveket tartalmaz az a dokumentum, amelyet sajtóhírek szerint Magyarország juttatott el az illetékes uniós szervekhez. Az Európai Unió illetékeseinek jóváhagyására váró irat vélhetően a veszteséges járatok beszüntetéséről, bizonyos tevékenységek kiszervezéséről, szervezeti átalakításról, valamint leépítésről szól.


A Malév dolgozói csoportos létszámleépítésről még nem értesültek, azonban a lapnak úgy nyilatkoztak, hogy ez bármelyik nap változhat. A dolgozók sérelmezik, hogy a Malév cégvezetése egy ideje már nem szokta írásban tájékoztatni az érdekvédelmi szervezeteket.

Korábban: 14 célállomás, 400 Malév-charter idén nyáron

Az üzemi tanács ismételten kéri a cégvezetését, hogy tájékoztassák a dolgozókat a légitársaság éves illetve három éves tervéről - írja a lap.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22