32 °C Budapest

Üzletélénkítő megoldás kisvállalkozásoknak a Budapest Banktól

2010. április 14. 10:32

A Budapest Bank áprilistól kínálja üzletélénkítő ajánlatát kisvállalkozások számára: azon új ügyfelek, akik most igényelnek számlacsomagot a banknál, költséghatékonyabb átutalással és webes jelenléttel tehetik sikeresebbé működésüket.

A Budapest Bank a kisvállalkozások széles körének kínál az életkorukhoz, tevékenységükhöz illeszkedő számlacsomagokat. Új, üzletélénkítő ajánlata keretében további kedvezményeket nyújt azoknak a cégeknek, akik úgy döntenek, hogy a Webstart, a Mikro E-Csomag, a Perfekt Csomag, a Sprinter, vagy a SprinterNet Csomagcsalád segítségével intézik a továbbiakban pénzügyeiket. Az ajánlat révén a kisvállalkozások nemcsak költséget takaríthatnak meg, hanem a sikerhez szükséges webes jelenlétüket is erősíthetik.

Üzletélénkítő ajánlat: díjmentes APEH utalás, online hirdetés, céges honlap

Az ajánlat egyik elemeként a mikrovállalkozások a számlanyitást követően 12 hónapig díjmentesen indíthatják az APEH felé teljesítendő adó és járulék utalásaikat, ezáltal jelentős összegeket takaríthatnak meg.

Az ajánlat része emellett a 20 ezer forint értékű Google AdWords utalvány is, melynek segítségével szöveges hirdetéseket jeleníthetnek meg a google.hu-n kereső potenciális vásárlók számára vagy akár képes hirdetéseket is elhelyezhetnek több ezer magyar és külföldi weboldalon.

Ezáltal új vevőket érhetnek el és növelhetik vállalkozásukat. Természetesen a sikerhez elengedhetetlen egy saját weboldal megléte, ezért a Budapest Bank szakmai partnere azon kisvállalkozások számára, akik még nem rendelkeznek honlappal, díjmentesen elkészíti azt, illetve 1 évig ingyenes tárhelyet és üzemeltetést is biztosít.

"Hazánkban több mint félmillió kisvállalkozás működik, akik a magyar gazdaság fontos szereplői, ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy igényeikhez szabott megoldásokat kínáljunk Az online jelenlét segít abban, hogy ügyfeleinkről tájékozódhassanak a meglevő és potenciális vevőik, ezért az üzletélénkítő ajánlatunkkal részben erre helyeztük a hangsúlyt" - mondta Erdei Zsuzsa, a Budapest Bank mikrovállalkozásokért felelős vezetője.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Google felmérései azt mutatják, a magyar lakosság vásárlási döntéseinél elsődleges információforrás a világhálón való tájékozódás. A megkérdezettek 88%-a használ internetes keresőket, mielőtt egy terméket vagy szolgáltatást vásárolna. Akár ezeken a csatornákon keresztül, akár önállóan, összesen mintegy 54%-nyian keresik fel a gyártó hivatalos weboldalát és 49%-nyian a forgalmazókét. A válaszadók többsége úgy vélekedett, hogy az internet segít megtalálni a legjobb terméket vagy szolgáltatást.

A Budapest Bank ezen eredmények ismertében dolgozta ki üzletélénkítő ajánlatát, hogy a saját weboldal és az AdWords hirdetési lehetőség révén ügyfeleinek minél hatékonyabb és szélesebb körű online csatornákat nyújtson értékesítési tevékenységükhöz. Emellett az ajánlatot igénybevevők internetes szemináriumon kapnak részletes tájékoztatást az AdWords hirdetési rendszerről, valamint a Google szakemberei személyre szabott tanácsokkal is szolgálnak, hogy elősegítsék a vállalkozások fellendítését.

"A Budapest Bank támogatja ügyfeleit abban, hogy minél több potenciális vevő érhessen el hozzájuk, de emellett segíti a kisvállalkozások információhoz jutását is. Ezért vettünk részt a www.sikeres.hu életre hívásában is, ahol a cégek számos hasznos információt találnak, nemcsak az őket érintő napi híreket illetően, hanem a jog, adózás, bank, illetve pályázatírás témakörében is" - tette hozzá Erdei Zsuzsa.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 20. vasárnap
Rafael
24. hét
Június 20.
Apák napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?