17 °C Budapest

Eladták a neves magyar céget: milliárdos teabiznisz

Pénzcentrum
2010. március 22. 08:47

Új többségi tulajdonoshoz került a Naturland Magyarország Kft. A korábban Szabó József érdekkörébe tartozó, gyógyhatású készítményeket, teákat gyártó cég többségi tulajdonosa az NV Vagyonkezelő Zrt. lett - tudta meg a Napi Gazdaság.

A Naturland Magyarország tavaly 2,7 milliárd forintos árbevétel mellett mintegy 400 millió forintos üzemi eredményt ért el. A cég saját budapesti gyártóbázissal és 200 munkatárssal rendelkezik - a magyar piacra jól bevezetett márkanév mellett.

A Napi Gazdaság információi szerint az új tulajdonos tervei között szerepel a Naturland márkanévre építkezve a termékkör további bővítése. Valószínűleg csak idő kérdése a többségi tulajdonos érdekeltségébe tartozó Biropharma Kft. - amely a daganatos betegek részére gyártott speciális gyógytápszer, az Avemar gyártója - és a Naturland összevonása.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?