23 °C Budapest

100 hipermarket: tarol a Tesco Magyarországon

2009. november 23. 12:32

Pénteken reggel megnyitotta kapuit a Tesco századik magyarországi hipermarket áruháza Marcaliban. Emellett további három üzletet nyitott az áruházlánc, egy hipermarketet a budapesti Garam utcában, valamint egy-egy Tesco Express boltot Szegeden és Óbudán. A Tesco áruházak száma még az idén tovább növekszik.


Marcaliban nyílt meg hazánk századik Tesco hipermarketje. A brit lánc közel 15 éves hazai jelenléte alatt a hipermarketek mellett szupermarketeket, valamint Tesco Express néven kis, 200-300 négyzetméter alapterületű üzleteket nyitott országszerte.
Marcaliban az autóval érkezők számára a 3000 négyzetméteres komplexum mellett egy 305 férőhelyes parkoló került kialakításra. A gyalogosan érkező vásárlók számára új, ingyenes buszjáratot indít a Tesco, amely minden nap kora reggeltől késő estig az áruháztól a városközpont érintésével körjáratban közlekedik.

Szintén pénteken reggel nyitott meg Budapesten, az újpesti Garam utca 3. szám alatti új Tesco áruház, amely 2000 négyzetméteren naponta reggel hat és este tíz óra közötti - december 11-től karácsonyig pedig folyamatos - nyitva tartással várja a vásárlókat. Az autóval érkezők számára közel 170 férőhelyes parkolót alakítottak ki. Több buszjárat is megáll az áruház közelében, így a gyalogosan érkező vásárlók is könnyen megközelíthetik.

Ugyanezen a napon két új Tesco Express üzlet is megnyitott. Az egyik Szegeden, a másik pedig Budapesten, az óbudai Kolosy téren. Ezekkel együtt immár 18 új formátumú bolttal rendelkezik országszerte az áruházlánc, amelyek a hipermarketekben megszokottnál kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal és a megszokott minőségű és árú termékekkel várják a vásárlókat. Az új üzletek kora reggeltől késő estig nyitva tartanak minden nap. Mától különleges akciókkal várják a vásárlókat, de ezt követően is hétről-hétre megújuló ajánlatokkal találkozhatnak a betérők.

A négy új áruház több mint 200 embernek ad közvetlenül munkát, a hipermarketekben a Tesco Üzletsoron található kisboltok alkalmazottai pedig tovább növelik ezt a számot. A vállalat közel 15 éves magyarországi működésének eredményeképp mára piacvezetőként több mint két és félmillió vásárlót szolgál ki minden héten.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

"Stratégiánk egyik fontos eleme annak elérése, hogy vásárlóinkat a lakóhelyükhöz minél közelebb tudjuk kiszolgálni. Ennek érdekében nyitjuk Tesco Express üzleteinket, valamint további hipermarketeket országszerte. Cégünk még az idén és a jövő évben is további áruházak nyitását tervezi, javítva ezzel az áruházak környékének munkaerő-piaci helyzetén is", mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?