Gyorshír: a Bookline.hu lett az év internetes kereskedője

2009. november 10. 15:12

A közönségszavazás, majd azt követően a szakmai zsűri döntése alapján a CIB Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által életre hívott "Év Internetes Kereskedője Díj" 2009. évi nyertese a Bookline.hu online áruház lett.

A Bookline.hu az ötödik alkalommal megrendezett verseny során immár másodjára nyerte el a címet, s ezzel ismét jogot szerzett arra, hogy egy évig használhassa "Az Év Internetes Kereskedője 2009" megjelölést. Ezzel elnyerte a CIB Bank által átadott értékes ólomkristály díjat, valamint a Google által felajánlott hirdetési lehetőséget. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztotta "Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét" is, amely elismerést a Bigyoshop.hu zsebelte be. Idén első alkalommal kiosztották "Az Év Innovatív Internetes Kereskedője" díjat, amelyet a Netpincér.hu kapott.

A Bookline.hu Magyarország legnagyobb internetes kereskedője. A társaság a magyar piacon kívül jelen van a román és a szlovák internetes piacon is. A klasszikus antikvár és új könyvek mellett jelenleg idegen nyelvű könyvek, műszaki és drogériai termékek, játékok és ajándékok is jelen vannak a Bookline termékkínálatában. A cég - a Pénzcentrummal együtt - a Central European Media & Publishing (CEMP) vállalatcsoport tagja. 

Korábban: "Tudunk olcsóbbak lenni" - interjú


JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az első 10 helyezettről közönségszavazás döntött, a szavazatok száma idén meghaladta a tízezret. A netezők által leginkább kedvelt kereskedők közül egy szakmai zsűri döntött, 60%-ban szubjektív, 40%-ban objektív mérlegeléssel.

Az eredményhirdetés kapcsán elhangzott: az internetes kereskedelem szegmenségben egyértelmű növekedés tapasztalható, részben az internethasználat terjedésének köszönhetően. A magyar internetezők mintegy 27 százaléka vásárol a világhálón, a GKI statisztikája szerint az online áruházak forgalma 2009-ben elérheti a 95 milliárd forintot (turisztika és biztosítás nélkül).

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. október 3. kedd
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM