5 °C Budapest

Itt nyílik az új IKEA: fellebbent a fátyol!

2009. október 16. 13:02

A Fourlis Holdings, az IKEA-franchise görögországi, ciprusi és bulgáriai tulajdonosa bejelentette, hogy néhány éven belül Szófiában nyit új áruházat.

A szófiai IKEA várhatóan 2013-ben nyitja majd kapuit, de Bulgáriában egy másik áruház tervei is körvonalazódnak. Sőt, a Balkánon az elkövetkező években összesen 12 IKEA-áruház indul majd. Nagyobb térképre váltás

A Fourlis egyébként már évek óta tervezi a svéd áruházlánc bulgáriai indulását, 2005 óta halasztják a szófiai áruház nyitását, de a 2013-as start most bizonyosnak tűnik. Ennek a legfőbb jele, hogy azt a földterületet is megvásárolták már, amelyen az áruház épül.

A bolgár IKEA-rajongóknak mindezidáig Bukarestbe vagy a görögországi Thesszalonikibe kellett utazniuk, ha Sörensen heverőre, vagy Billy könyvespolcra vágytak. Helyi hírek szerint mindkét áruház parkolójában rendszeresen lehet találkozni bolgár rendszámú autókkal, buszokkal.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?