Bravúros akció: kiszagolta a kutya a drogot -galéria

2009. szeptember 2. 10:32

4,5 kilogramm heroint találtak tegnap egy autóban a VP munkatársai a tompai határátkelőnél. Egy drogkereső kutya is a segítségükre volt.

A tompai Vám- és Pénzügyőri Hivatalnál jelentkezett belépésre tegnap egy szerb férfi osztrák rendszámú Mercedes Benz típusú személygépjárművével. 

A férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban kockázatelemzés alapján, kábítószer-kereső kutya közreműködésével tételes vámvizsgálatot tartottak.

 

A pénzügyőrök gyanúja és a kutya szimata eredményhez vezetett, hiszen a jármű hátsó lökhárítója mögötti gyári üregből, valamint a csomagtér jobb oldali kárpitja alól 16 csomag, összesen 4,5 kg heroin került elő.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A vámhatóság a 25 millió forint értéket meghaladó kábítószer-szállítmányt lefoglalta, a szerb sofőr ellen pedig - őrizetbe vétele mellett - visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

 

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 25. vasárnap
Mátyás
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem