19 °C Budapest

Bravúros akció: kiszagolta a kutya a drogot -galéria

2009. szeptember 2. 10:32

4,5 kilogramm heroint találtak tegnap egy autóban a VP munkatársai a tompai határátkelőnél. Egy drogkereső kutya is a segítségükre volt.

A tompai Vám- és Pénzügyőri Hivatalnál jelentkezett belépésre tegnap egy szerb férfi osztrák rendszámú Mercedes Benz típusú személygépjárművével. 

A férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban kockázatelemzés alapján, kábítószer-kereső kutya közreműködésével tételes vámvizsgálatot tartottak.

 

A pénzügyőrök gyanúja és a kutya szimata eredményhez vezetett, hiszen a jármű hátsó lökhárítója mögötti gyári üregből, valamint a csomagtér jobb oldali kárpitja alól 16 csomag, összesen 4,5 kg heroin került elő.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A vámhatóság a 25 millió forint értéket meghaladó kábítószer-szállítmányt lefoglalta, a szerb sofőr ellen pedig - őrizetbe vétele mellett - visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 17. 07:55