Őrületes pénzeket keres a sztárszakács: Jamie Oliver hatalmas üzletei

2009. április 29. 10:02

Jamie Oliver nemrég helyet kapott az egyik bulvárlap listáján, melyen a leggazdagabb briteket vette sorra. A jóképű sztárszakács hihetetlen vagyonra tett szert, és folyton újabb üzleteken töri a fejét.

40 millió fontos, azaz mintegy 13 milliárd forintos vagyonával Jamie Oliver ott szerepel a leggazdagabb britek között. A mindenki számára viszonylag könnyen elkészíthető ételeket bemutató, laza stílusáról és jóképűségéről ismert 34 éves TV-s sztárséf nem csak műsoraival, DVD kiadásaival és szakácskönyveivel ért el ekkora sikereket, hanem edényeket, késeket és fűszerkeverékeket is el lehet adni nevével és arcával. Sőt, már két saját étteremmel is büszkélkedhet.


Fotó: blisstree.com


A hírek szerint a sztár most nem kisebb céggel fogott össze, mint a Churchill kerámiagyárral: a vállalat az egyik legismertebb gyártója és forgalmazója a minőségi porcelán-és kerámiatermékeknek, étkészleteknek.

A vállalat szóvivője szerint a cél az, hogy a Jamie nevével fémjelzett termékekkel egy még jelentősebb részesedést szerezhessenek a brit piacon. Nem titkolt céljuk, hogy egy új, fiatalabb vásárlói réteget célozzanak meg az akcióval.

Ugyanakkor állítólag maga a sztárséf is részt vesz majd néhány új kollekció tervezésében.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?