21 °C Budapest

Hazánkban készül a világon a 3. legfinomabb Stella Artois

2009. április 8. 12:30

Az AB-InBev magyarországi gyára, a Borsodi Sörgyár Zrt. nemzetközi minőségi díjat nyert a 2008-as évben megvalósult, a sörgyártás területén realizált fejlődéséért.

A díj a termelés során nyújtott különleges figyelemnek köszönhető, mely garantálja a Sörgyár által nemzetközi licence alapján gyártott, prémium kategóriás, globális márkák (Beck's és Stella Artois) egyedi íz-élményét. A bőcsi gyárban dolgozó csapat kiemelkedő teljesítményének köszönhető ez a nemzetközi elismerés, amely most elsőként került Magyarországra.

Az AB-InBev minden évben minőségi versenyt hirdet sörgyárai körében. A kezdeményezéssel azt szeretnék elérni, hogy az országok közötti verseny tovább javítsa a nemzetközi márkák minőségét és megbízhatóságát. A Stella Artois esetében 24, a Beck's-nél pedig 21 másik ország sörgyárában gyártott sörrel kerültek összehasonlításra a Bőcsön készültek.

A Globális Márkák Minőségi Indexének (Global Brands Quality Index) ellenőrzése érdekében minden hónapban, az összes országból mintát küldenek a globálisan gyártott sörökből az AB-InBev Központi Laborjába. Itt a söröket fizikokémiai és érzékszervi minősítésnek vetik alá. Az Index eredménye 40%-ban a fizikokémiai, 60%-ban pedig az érzékszervi minősítéstől függ.
A verseny keretében a Központi Labor minden évben kiszámolja a sörgyárak havi teljesítése alapján mért Minőségi Indexét és ez alapján rangsorolja azokat.

Az előző év adatai alapján a Borsodi Sörgyárban előállított Stella Artois a Globális Márkák Minőségi Indexének rangsorában 24 sörgyár közül a 3. legjobb minősítést nyerte el. A Beck's a 6. helyen teljesített, a márkát forgalmazó 21 ország rangsorában Ezen helyezések alapján érdemelte ki az AB-InBev Nemzetközi Fejlődési Díját a Borsodi Sörgyár.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem