Jövőre nem nyílik új Don Pepe

Pénzcentrum
2008. november 5. 09:45

A magyar tulajdonban lévő Don Pepe étteremlánc célja a munkahelyek megtartása és a szolgáltatási színvonal erősítése - írja a Napi Gazdaság.

Szemes Gábor, a cég ügyvezető igazgatója úgy nyilatkozott, jövőre nem terveznek újabb étteremnyitást, azonban a meglévő egységeket folyamatosan újítják fel. A cég már elérte azt a méretet, ahol új alapokra kell helyezni az üzleti kommunikációt és az üzletszervezést. A társaság tavalyi évi bruttó árbevétele 6,15 milliárd forintot tett ki, erre az évre nem terveztek komolyabb mértékű árbevétel-növekedést, s a kiszámíthatatlan gazdasági környezet miatt jövőre sem várható számottevő bővülés.

Az elsődleges cél Szemes szerint nem a profitabilitás erősítése, hanem a forgalom szinten tartása. Jövőre már újabb értékesítési csatornákat keresnek, s nem zárkóznak el franchise-partnerek bevonásától sem. A jelenlegi étteremhálózat azonban nem alkalmas klasszikus franchise-hálózat kialakítására, mivel a 34 egységből álló lánc éttermeiben a Don Pepe Kft. a többségi tulajdonos, így nem lehet rendszerátadó.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?