3 °C Budapest

Bővülő kedvezmények a kkv-nak

Pénzcentrum
2008. augusztus 11. 11:21

Tovább folytatja Magyarországon egyedülálló kezdeményezését a Raiffeisen Bank kis- és középvállalati (KKV) ügyfelei számára. A pénzintézet azon túl, hogy széles körű szolgáltatást nyújt több mint 40.000 kis- és középvállalkozásnak, a bankok közül az elsők között biztosítja Raiffeisen Üzlettárs szolgáltatásának keretében KKV ügyfeleinek a partnerei által nyújtott szolgáltatásokat jelentős kedvezménnyel. A program célja, hogy a pénzintézet KKV-s ügyfelei számára hatékony megoldásokat kínáljon, illetve a felkínált szolgáltatásokkal költségmegtakarításokat biztosítson számukra.

Az ajánlatok közül az első a sorban a Saldo Pénzügyi Tanácsadó Zrt. Komplex szolgáltatási csomagja volt, amelyet 100 ezer forintos kedvezménnyel vehettek igénybe azok a kkv ügyfelek, amelyek kevesebb problémával kívántak számolni a cégüket érintő adózási, számviteli vagy éppen munkaügyi kérdések esetében.

A program második ajánlata a vállalati ügyfelek szakmai tájékozódását kívánja elősegíteni, azzal, hogy a kis- és középvállalkozásoknak szóló Haszon magazin előfizetői díjából augusztus 15-ig a Raiffeisen Bank KKV ügyfelei most 33%-os kedvezményben részesülhetnek. A bank vállalati ügyfeleinek az ajánlatokkal kapcsolatos megrendelési szándékukat minden esetben elegendő egy elektronikus levélben jelezniük.

"Természetesen arra is törekedtünk és törekedni is fogunk - mondta Laincsek János, a Raiffeisen Bank kkv területének vezetője -, hogy az elért kedvezmények mértéke ne csak formális legyen, hanem valóban egy komoly értékkel bíró plusz-szolgáltatással segítsük vállalati ügyfeleink további fejlődését. Fontos megemlíteni, hogy ez a kezdeményezésünk nem eseti jellegű, hiszen több hasonló ajánlattal kívánunk előrukkolni a közeljövőben.

Jelen pillanatban is tárgyalásban állunk több olyan terület hazai reprezentánsával, amelyek valódi értéket jelentenek a kkv-k részére; gondolok itt többek között a számítástechnika, a telekommunikáció vagy éppen a gépek- és gépkocsi-beszerzések területére. A BellResearch nemrégiben elvégzett országosan reprezentatív kutatási adatai azt mutatják, hogy a hazai bankok céges ügyfelei közül a mi vállalati ügyfeleink kiemelten elégedettek banki szolgáltatójukkal. Ezt az ügyfélelégedettséget nemcsak megtartani, hanem növelni is szeretnénk a jövőben, és ezért az előbbiekben részletezett plusz szolgáltatásokon kívül természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy vállalati ügyfeleink cégre szabott, egyedi hitel- és megtakarítási ajánlatokat kapjanak akár a bankfiókjainkban, akár a www.raiffeisen.hu/uzlettars internetes oldalon."

NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57