11 °C Budapest

Magyarország vonzó: jönnek a franchise-láncok

Pénzcentrum
2008. június 16. 14:30

Mindezt az is mutatja, hogy már mindennapos dolognak számít, hogy eleddig új, itthon még ismeretlen láncok jelzik belépési szándékukat hazánkra - adja hírül a Franchiseportál. A legújabb közülük egy lett nemzetiségű kávézólánc, nézzük mit érdemes róla tudni!


Forrás: www.doublecoffee.lv
Az első Double Coffee 2002-ben a lettországi Riga városában nyitotta meg kapuit, majd oly dinamikusan növekedett, hogy felkerült az európai hálózatok 500 legjobban fejlődő vállalkozása közé, s a Lettország legjobb vállalkozása címet is elnyerte.

Jelenleg 21 egységgel büszkélkedhet a Double Coffee, Lettország mellett Litvániában, Észtországban, Ukrajnában és Fehéroroszországban is jelen vannak, azonban hazánk is új célpontot jelent. Akárcsak Kína, ahol idén júliusban két üzletet is nyitnak. Egy 150 négyzetméteres egység kialakítása kevesebb, mint 180 ezer eurót (44 millió forintot) tesz ki.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?