Megint nem jött össze Magyarországnak - nevezni tudni kell...

Pénzcentrum
2007. december 7. 16:00

Mint arról már korábban hírt adtunk, hazánk is nevezett az Európai Vállalkozási díjra, melynek nyerteseit a tegnapi napon hirdették ki Brüsszelben. Tavaly még a jelöltek közé sem jutottunk be, idén ez még sikerült, díjat azonban már nem kaptunk.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A díjra öt kategóriában lehetett nevezni, egy-egy országból két jelölttel. Összesen 48-an szálltak harcba a végső körben, közülük az alábbi kezdeményezéseknek sikerült elvinni a pálmát.


A zsűri nagydíját, vagyis az Európai Vállalkozás 2007 díjat egy spanyol kezdeményezés tudhatja magának, a bilbaoi üzlethelyiségek használatának fejlesztéséért. A harmadik kategóriában tehát nem született díjazott, mivel mindkét jelölttel az a probléma akadt, hogy mivel nemzeti, és nem regionális kezdeményezések, ezért nem voltak alkalmasak a jelölésre.

A 13 legjobb közt Magyarország!

A Széchenyi kártya konstrukciója volt ezek közül az egyik jelölt, míg a másik egy észt projekt, amely a egy cégregisztrációs portált nevezett be, melynek köszönhetően 12 perc alatt céget lehet alapítani anélkül, hogy ki kellene mozdulnunk otthonunkból.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Annak ellenére, hogy ugyan díjjal nem jutalmazta tehát a zsűri a jelölteket, kiemelték, hogy mindenképpen követendő példát állít ez a két gyakorlat, az adminisztratív terhek csökkentése esetén.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 25. hétfő
Blanka, Bianka
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?