Már csak három nap - ne szalaszd el a lehetőséget!

Pénzcentrum
2007. október 12. 16:00

Hétfőn több pályázati kiírás is lezárul, így akik nem szeretnének lemaradni, azoknak bizony bele kell gyorsítaniuk a munkába a hétvégén. Persze a világ ettől még nem áll meg, érkeztek új kiírások is, és október 15. egy újdonságról is nevezetes lehet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Amire nem lesz több lehetőség

Majdnem egy hónappal korábban zárul a Gazdasági Operatív Program kettes prioritásának egyik kiírása, amely a vállalati folyamatmenedzsment támogatását célozza. A korai zárás oka keretkimerülés, az idei évre 1,603 milliárd forintot tartogattak.

A vissza nem térítendő pályázaton az utolsó pillanatban is indulni kívánók a kiírást itt tekinthetik meg.

A kutatás-fejlesztéssel foglalkozóknak is igyekezniük kell, ugyanis hétfőn négy órakor zárul a k+f projektek támogatását célzó Jedlik Ányos program. A vissza nem térítendő támogatások keretében 200-800 millió forintot lehet igényelni. A kiírást itt meg lehet tekinteni.

Bezárja kapuit a Batthyány Díj is, melyre nem profitorientált szervezetek pályázhatnak az alábbi kiírás alapján.

A jövő zenéje

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Október 15-étől kezdve pályázhatnak a közvetítők a negyedik pillér mikrohitelezési programjának megvalósítására, a Jeremie elnevezésű programról a héten korábban már megemlékeztünk.

Emellett megjelentek a Regionális Operatív Programok között a turisztikai vonzerő javítását célzó kiírások is, s a balatoni kiemelt üdülőkörzetre vonatkozóan is indul novemberben a pályáztatás, a kiírások itt megtalálhatóak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?