4 °C Budapest

Szeptemberben eredmények - addig is figyelhetünk!

Pénzcentrum
2007. július 18. 11:00

Már javában zajlik a június 11-én lezárt gazdaságfejlesztési pályázatok értékelése. A végeredményt a MAG Zrt. szeptemberre ígéri - írja a Világgazdaság.

Összesen 930 pályázat került benyújtásra a Gazdaságfejlesztési operatív program, valamint a Közép-magyarországi operatív program keretében. Átlagosan kétszeres a támogatási igény, az előirányzott kerethez képest ötszörös támogatási kérelmet nyújtottak be.

Ormosy Gábor, a Mag Zrt. vezérigazgatójának elmondása szerint az elsődleges formai ellenőrzésen átesett pályázatokat már befogadták, melyről a pályázókat levélben értesítették. A folyamatban soron következő tartalmi értékelést előre meghatározott és nyilvánosságra hozott szempontrendszer alapján végzik.

Vizsgálják a benyújtott üzleti tervet, a költségvetést, a beruházás időbeli lebonyolításának tervét, valamint műszaki tervet is. A pályázat típusától függően sor kerülhet teljes körű, vagy szúrópróbaszerű vizsgálatra is, ez várhatóan augusztusban fejeződik be.

A pályázók menet közben is kaphatnak információt beadott pályázatuk státuszáról, méghozzá a levélben megkapott regisztrációs kód segítségével a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján megtalálható "ÚMFT pályázótájékoztató" felületen. Emellett érdeklődni lehet a MAG Zrt. ügyfélszolgálatán is, telefonon, vagy e-mailben.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?