3 °C Budapest

Mi vár a kkv-kra? Egymás vállán sírtak...

Pénzcentrum
2007. május 18. 09:00

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kis- és középvállalkozás-fejlesztési kollégiumának tegnapi tanácskozásán elhangzottak szerint a hazai kisvállalkozások egyre nehezedő körülmények között működnek, mind a dolgozók, mind a kormány egyre súlyosabb követeléseket támasztanak ezen cégekkel szemben - írja a Magyar Nemzet.

Csaba László közgazdász szerint a miniszterelnök ugyan az elmúlt hetekben már arról beszélt, hogy túl vagyunk a megszorítások nehezén, egyelőre nem lehet tudni, hogy a következő évekre betervezett deficitcsökkentés miből valósulna meg. A szakértő bírálattal illette a nagy összegű adókedvezményeket is.

A tanácskozáson elhangzottak szerint a hazai szakképzés és felsőoktatás is egyre mélyebb válságba süllyed, miközben a közoktatás teljesítménye mellett annak megítélése is romlik. Ez azért lehet súlyos gond, mert az oktatás vélt vagy valós válsága a gazdaság teljesítményére is kihat.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?