2 °C Budapest

Interneten lehet majd pályázatot benyújtani

Pénzcentrum
2007. március 13. 10:00

Tárgyalás nélküli, egyszerű közbeszerzési eljárást hirdetett a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) egy új, intézményi honlap elkészítésére. A honlap célja az Új Magyarország fejlesztési terv pályázati rendszerének elektronikus támogatása - írja a Napi Gazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az eljárás nyertesével áprilisban terveznek szerződést kötni, majd azt követően 6-8 héttel később elkészülhet az új honlap. Ez tehát az NFÜ Kommunikációs osztálya szerint azt jelenti, hogy május közepétől-végétől üzemelne az új honlap.

Ezután a pályázatokat, valamint a pályázati lehetőségeket az NFÜ egyszerű, gyors és könnyen továbbfejleszthető elektronikus felületen jelenítené meg. Növelnék az elektronikus szolgáltatások számát, illetve színvonalát, elsősorban a pályázókkal kapcsolatos szolgáltatások számát.

Az új honlapon keresztül történne meg a pályázati anyagok letöltése, az alapinformációk beszerzése, a pályázatok benyújtása, s azok nyomon követése is. Az új honlap egységes arculatú s angol nyelven is elérhető lesz, valamint támogatja a fogyatékkal élők információkkal való hozzáférését is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59