Interneten lehet majd pályázatot benyújtani

Pénzcentrum
2007. március 13. 10:00

Tárgyalás nélküli, egyszerű közbeszerzési eljárást hirdetett a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) egy új, intézményi honlap elkészítésére. A honlap célja az Új Magyarország fejlesztési terv pályázati rendszerének elektronikus támogatása - írja a Napi Gazdaság.

Az eljárás nyertesével áprilisban terveznek szerződést kötni, majd azt követően 6-8 héttel később elkészülhet az új honlap. Ez tehát az NFÜ Kommunikációs osztálya szerint azt jelenti, hogy május közepétől-végétől üzemelne az új honlap.

Ezután a pályázatokat, valamint a pályázati lehetőségeket az NFÜ egyszerű, gyors és könnyen továbbfejleszthető elektronikus felületen jelenítené meg. Növelnék az elektronikus szolgáltatások számát, illetve színvonalát, elsősorban a pályázókkal kapcsolatos szolgáltatások számát.

Az új honlapon keresztül történne meg a pályázati anyagok letöltése, az alapinformációk beszerzése, a pályázatok benyújtása, s azok nyomon követése is. Az új honlap egységes arculatú s angol nyelven is elérhető lesz, valamint támogatja a fogyatékkal élők információkkal való hozzáférését is.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?