14 °C Budapest

Interneten lehet majd pályázatot benyújtani

Pénzcentrum
2007. március 13. 10:00

Tárgyalás nélküli, egyszerű közbeszerzési eljárást hirdetett a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) egy új, intézményi honlap elkészítésére. A honlap célja az Új Magyarország fejlesztési terv pályázati rendszerének elektronikus támogatása - írja a Napi Gazdaság.

Az eljárás nyertesével áprilisban terveznek szerződést kötni, majd azt követően 6-8 héttel később elkészülhet az új honlap. Ez tehát az NFÜ Kommunikációs osztálya szerint azt jelenti, hogy május közepétől-végétől üzemelne az új honlap.

Ezután a pályázatokat, valamint a pályázati lehetőségeket az NFÜ egyszerű, gyors és könnyen továbbfejleszthető elektronikus felületen jelenítené meg. Növelnék az elektronikus szolgáltatások számát, illetve színvonalát, elsősorban a pályázókkal kapcsolatos szolgáltatások számát.

Az új honlapon keresztül történne meg a pályázati anyagok letöltése, az alapinformációk beszerzése, a pályázatok benyújtása, s azok nyomon követése is. Az új honlap egységes arculatú s angol nyelven is elérhető lesz, valamint támogatja a fogyatékkal élők információkkal való hozzáférését is.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem