14 °C Budapest

Ugye nem szerveztél magadnak szabadtéri programot a hétvégére...

MTI
2015. szeptember 25. 18:01

Záporok, felhős és borult ég. Vasárnapra lehet csak jobb a helyzet.

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, pénteken az Alföldön, szombaton a déli, délkeleti határ mentén vékonyodhat el a felhőzet. Sokfelé várható eső, zápor, főként pénteken néhol zivatar. Pénteken a legtöbb csapadék a Dunántúl északi felén, szombaton az ország északkeleti harmadán valószínű. A Dunántúlon az északnyugati, északi szél sokfelé erős, pénteken nyugaton néhol időnként viharos lesz. A Dunától keletre egyre inkább élénk északi szélre számíthatunk, egy-egy erős széllökés északkeleten lehet.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 13 és 19 fok között várható, délen, délkeleten lehet az enyhébb idő.

Szombat reggel folytatódik a borongós, csapadékos idő, többfelé várható eső, a keleti, délkeleti tájakon záporok is kialakulhatnak. Élénk, erős lesz az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 10 és 15°C között alakul. Napközben tovább folytatódik a borongós, csapadék idő, helyenként jelentős mennyiségű csapadék hullhat. A keleti, délkeleti tájakon záporok is kialakulhat, és ezeken a tájakon egy-egy zivatar sem kizárt. Erős, helyenként viharos lehet az északi, északnyugati szél. A legmelegebb órákban is csak 13 és 18°C közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap reggelre már csökken a csapadékhajlam, de elszórtan még kisebb előfordulhat a felhős, borongós időben. Az északias szél még többfelé élénk, nyugaton erős lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 14°C között alakul.

További információt az időjárásról itt találsz.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem