Műszaki hiba miatt nem jár a 3-as metró

Pénzcentrum
2012. január 19. 17:39

Ma késő délután 17 órától mintegy 3 órán keresztül pótlobuszok szállították az utasokat a 3-as metró egy szakaszán, mivel ismét füstöt észleltek egy szerelvényben a Határ úti állomásnál. A hibát este fél 8 körülre kijavították; ismét a megszokott rend szerint közlekednek a szerelvények.

Friss! Újra teljes vonalán jár a 3-as metró
Újra teljes vonalán jár a 3-as metró - közölte a BKV fődiszpécsere csütörtök este az MTI-vel. Egy ideig pótlóbuszok szállították az utasokat a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest végállomás között, mert a Határ útnál füstöt észleltek egy szerelvényben.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban azt közölte: az elsődleges vizsgálatok végeztével megállapították, hogy sem izzás, sem tűz nincs a metróalagútban. A füstöt feltehetőleg egy szerelvényről leszakadt áramszedő okozhatta - tette hozzá.


Korábban:
A Pénzcentrum.hu-t a BKV Zrt. fődiszpécsere késő délután úgy tájékoztatta, hogy az utasokat 16.55 től pótlóbuszok szállítják a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest állomások között. A fődiszpécser a műszaki hibáról ugyanakkor részleteket nem tudott elárulni. Megkeresésünkre viszont hozzátette, hogy a hiba elhárításán már dolgoznak. Azt azonban a fődiszpécser egyelőre nem tudta megmondani, mikor áll vissza a megszokott közlekedési rend.

Mint ismeretes január 10-én "kigyulladt" egy szerelvény szintén a 3-as metró vonalán. Akkor a Corvin negyed felől a Nagyvárad térre beérkező metrószerelvény áramszedője hozzáért valamihez, s az elektromos ív miatt füstölni kezdett.

 

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19