17 °C Budapest

Utazik a szupergazdag: luxusrepülő minden kényelemmel

Pénzcentrum
2012. január 3. 11:07

Soha nem láthattunk még olyan luxust egyetlen repülőgépen sem, mint amivel a Quantas ausztrál légitársaság rukkolt elő. Az Airbus 380-as super jumbo lenyűgöző felszereltséggel és kényelemmel várja a tehetős utazókat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Leginkább egy sci-fi film űrhajójára hasonlít a Quantas légitársaságnál működő A380-as super jumbo repülőgép első osztálya: a különleges felszereltség a leggazdagabb utazók kényelmét biztosítja, Sydney és London, valamint Sydney és Los Angeles között.

Fotó: Daily Mail


A belső térben érintőképernyős LCD-panelekkel, ággyá alakítható bőrülésekkel, élőnövényekkel várják az utazókat, akik a repülés során az ezer filmmel felszerelt videotéka kínálatából választhatnak.

 

Fotó: Daily Mail


A 14 ülés külön lakrészekké alakítható, ahol az utasok egymástól elszeparálva, teljes nyugalomban tudnak pihenni. Mindegyik "lakrész" külön ruhásszekrénnyel van felszerelve - természetesen a pizsamát a légitársaság biztosítja.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Fotó: Daily Mail


Az Airbus A380 a maga nemében a legnagyobb repülőgép a világon: kétszintes, négyhajtóműves, széles törzsű utasszállító repülőgép. Egy Sydney-London út az első osztályon 7000 ausztrál dollárba, azaz körülbelül 1,7 millió forintba kerül.

 

Fotó: Daily Mail

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 21. csütörtök
Orsolya
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?