17 °C Budapest

Álom marad a ferihegyi gyorsvasút, de BKV jegyet vehetünk majd

Pénzcentrum
2010. augusztus 5. 09:02

Egyelőre még nem lesz közvetlen vasúti összeköttetés Ferihegy és Budapest között, de legalább megjelenhetnek a BKV információs pontjai a terminálokon, és az sem elképzelhetetlen, hogy jegyet is lehet majd venni - írja a Népszabadság.

A közeli jövőben bizonyosan nem lesz a mai vasúti összeköttetésnél színvonalasabb, kötött pályás transzfer a belváros és Ferihegy között. Az illetékesek szerint ennél sürgetőbb feladatok is vannak a reptér megközelíthetőségét illetően.

A Budapest Airport szerint elsősorban a reptér közúti megközelítését kell javítani, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pedig úgy látja, a reptéri szolgáltatások javítása a fontosabb.

Szilágyi Károly, a Budapest Airport szóvivője elmondta: A BKV-val egyeztetnek egy jegyautomatáról és arról, hogy a terminálokon jegyértékesítő pultokat, utastájékoztató táblákat és térképeket helyezzenek el.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?