EXIT Fesztivál: Újvidék teltházzal üzemel

2010. július 7. 17:32

Gyakorlatilag elfogytak az online lefoglalható szálláshelyek Újvidéken: a holnap kezdődő EXIT Fesztivál látogatóinak azonban lesz még lehetősége szállást találni.

Minden jel szerint elfogytak az online lefoglalható szálláshelyek Újvidéken. A holnap kezdődő (és hétfő reggelig tartó) EXIT Fesztivál több tízezer látogatója közül sokan már hónapokkal ezelőtt lefoglalták a kiadó apartmanokat, hostel-szobákat, de az interneten hirdetett magán-szálláshelyeken sem igazán lehet már szabad ágyakat találni.

A szerbiai fesztiválra indulóknak azonban nem kell kétségbe esniük, hiszen információink szerint a helyszínen több száz szabad szálláshelyet találhatnak majd. Sokan ugyanis nem hirdetnek a világhálón, hanem a pályaudvaron, vagy a fesztivál bejáratának környékén keresnek alkalmi bérlőket. A magán-szálláshelyeken kívül a helyszínen hostelek, kollégiumi szobák foglalására is lesz lehetőség, az árak információink szerint 15-20 euró/fő/éj környékén mozognak majd.

A rendezvényhez természetesen kemping is kapcsolódik majd, mely nagyjából 7000 forintnak megfelelő szerb dinárért vehető igénybe.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?