27 °C Budapest

EXIT Fesztivál: Újvidék teltházzal üzemel

2010. július 7. 17:32

Gyakorlatilag elfogytak az online lefoglalható szálláshelyek Újvidéken: a holnap kezdődő EXIT Fesztivál látogatóinak azonban lesz még lehetősége szállást találni.

Minden jel szerint elfogytak az online lefoglalható szálláshelyek Újvidéken. A holnap kezdődő (és hétfő reggelig tartó) EXIT Fesztivál több tízezer látogatója közül sokan már hónapokkal ezelőtt lefoglalták a kiadó apartmanokat, hostel-szobákat, de az interneten hirdetett magán-szálláshelyeken sem igazán lehet már szabad ágyakat találni.

A szerbiai fesztiválra indulóknak azonban nem kell kétségbe esniük, hiszen információink szerint a helyszínen több száz szabad szálláshelyet találhatnak majd. Sokan ugyanis nem hirdetnek a világhálón, hanem a pályaudvaron, vagy a fesztivál bejáratának környékén keresnek alkalmi bérlőket. A magán-szálláshelyeken kívül a helyszínen hostelek, kollégiumi szobák foglalására is lesz lehetőség, az árak információink szerint 15-20 euró/fő/éj környékén mozognak majd.

A rendezvényhez természetesen kemping is kapcsolódik majd, mely nagyjából 7000 forintnak megfelelő szerb dinárért vehető igénybe.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 9. kedd
Emőd
32. hét
Augusztus 9.
Az állatkertek napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?