27 °C Budapest

EXIT Fesztivál: közeli, olcsó, fergeteges

2010. április 28. 18:02

Húsznál is több színpaddal jelentkezik idén az újvidéki EXIT Fesztivál. A magyar monstre zenei rendezvények nagy konkurense idén is több száz hazai fiatalra számíthat.

Az EXIT mégis a britek körében a legnépszerűbb: évente több ezer szigetországbeli fiatal utazik Szerbiába csak ezen rendezvény kedvéért, a legnagyobb könnyűzenei rádióadó, a Radio1 pedig várhatóan idén is élő műsorokkal tudósít a rendezvényről.

 

EXIT 2009(Fotó: myexit.org)


2010-ben július 8-és 11 között kerül megrendezésre az esemény, melyre a legkorábbi -és legolcsóbb-, ún. "early bird" jegyeket már hónapokkal ezelőtt elkapkodták. Május végéig a négynapos bérletek 85 fontba (28 ezer forint) kerülnek, míg júniustól 99 font (32 ezer forint) lesz a bérlet ára.

A hangulatról idén is neves nemzetközi sztárfellépők (például a Chemical Brothers, a Faith No More, Mika, Missy Elliott, vagy a Placebo) gondoskodnak, de az esemény helyszínéül szolgáló várnegyed pazar panorámája is komoly szerepet játszik a fesztiválélményben. A Budapesttől alig néhány órás autóútra levő rangos nemzetközi esemény tehát várhatóan idén is sok magyar látogatót vonz majd.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 28. csütörtök
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM