18 °C Budapest

Vasúti híd borotválta le az emeletes busz tetejét (brutális képek)

Pénzcentrum
2010. május 13. 16:02

"Elfelejtettem, hogy emeletes buszt vezetek" - indokolta tegnapi hibáját egy angliai buszsofőr, aki járművével egy nyugat-londoni előváros alacsony magasságú vasúti hídja alá hajtott be. Az eset következménye szerencsére csupán milliós kár, egy sokkos sofőr és néhány órára szünetelő forgalom.

A helyi busztársaság két héttel ezelőtt több mint 11 millió forintnak megfelelő fontért vásárolt emeletes busza bánta azt a közlekedési manővert, melyet egy 49 éves buszsofőr hajtott végre a Londontól nyugatra fekvő Langley-ben. A sofőr a jócskán 4 méter feletti magasságú emeletes buszával lassítás nélkül hajtott be a település 3,9 méternél alacsonyabb vasúti hídja alá - írja a DailyMail.

Képek forrása: dailymail.co.uk

Korábban: Tragikus Lamborghini próbaút, két halott! Horror kép!

A szemtanúk elmondása szerint miután a busz teteje a hídnak csapódott, és nagy robajjal leszakadt, az autóbusz még egy jó kilencven métert haladt előre. A járművön szerencsére nem tartózkodtak utasok, amikor a baleset bekövetkezett, a sofőr éppen a garázs irányába tartott járművével. A kiérkező mentősök sokkos állapotban találtak a sofőrre, ezen kívül egy karcolást sem szenvedett a vezető - tették hozzá a helyszínen bámészkodók.


A vezető - állítása szerint - elfelejtette, hogy kétszintes busszal közlekedik, korábban mindig normál magasságú buszokkal hajtott át a híd alatt. A balesetnél helyszínelő rendőrök a buszvezetőt őrizetbe vették, mivel felmerült a gyanú, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott mielőtt a volán mögé ült.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A romeltakarítás idejére az utat órákra lezárták, és a vasúti forgalom is szünetelt arra a rövid időre, amíg a statikusok át nem vizsgálták a szerkezetet.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm