11 °C Budapest

Gigaszalon Audi-módra: négy karika, hét emelet - képek

Pénzcentrum
2009. október 19. 16:02

Az Audi két érdekes hírrel hívta fel magára a figyelmet az elmúlt napokban. Megnyitották a világ legnagyobb Audi bemutatótermét, valamint kémfotók szivárogtak ki az új A1-es kompakt személygépkocsi prototípusáról.

London egyik nyugati kerületében a múlt héten nyitották meg az Audi új bemutatótermét. A hétszintes épület hasznos alapterülete 17 ezer négyzetméter, a beruházás összköltsége 45 millió fontra tehető. Az első három szinten bemutatótermek kaptak helyet, a felső szinteken irodák működnek, a szalon alatt mélygarázs és műhelyek működnek.

Forrás: Building magazin

A gigaszalonban akár már 2010 végén (vagy 2011 elején) megcsodálhatják az érdeklődők az Audi A1 és új modelljét. A kémfotókon látható kompakt személygépkocsi tesztelése már gőzerővel folyik Németországban.

Forrás: Motorauthority

Az A1-es többféle kivitelben is elérhető lesz, a hagyományos 3 és 5 ajtós modelleket sportos és hibrid változat egészíti majd ki. A tervek szerint a modell megerősítheti az Audi tengerentúli pozícióját és 2015-re talán le is körözhetik a BMW és a Mercedes amerikai eladási mutatóit.

Korábban: AUDIvatú volt a logó, átszabták!

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 29. szerda
Auguszta
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?