9 °C Budapest

Kiszabadult a Rolls-Royce Szellem: kattintással megzabolázható

Pénzcentrum
2009. június 22. 13:02

A Rolls-Royce egy olyan online konfigurátort készített, melynek segítségével a leendő vásárlók és az autó iránt érdeklődők könnyedén testre szabhatják a saját ízlésük szerint a legújabb Ghost (Szellem) 200 EX modellt.

Bár a program felhasználói között minden bizonnyal szép számmal lesznek olyanok, akik sohasem vezetik majd az egyénileg kialakított járművet, a gyártó szerint akár hatással is lehet az eladásokra az új fejlesztés.

Az említett oldalra kattintva legyezőszerű menürendszer tárul elénk, ahol a Design, majd a Visualiser menüpontokon keresztül juthatunk el az autó külső és belső testre szabásához.

Rolls-Royce Ghost 200EX (Forrás: rolls-roycemotorcars.com)

Itt kiválaszthatjuk az autó színét, valamint az fülkében található bőr elemek és faberakások árnyalatait. A felhasználó a saját ízlése szerint alakíthatja ki a luxusautót, melyet eddig csak kémfotókon láthattunk.

A gazdasági válság ellenére a gyártó nagy reményeket fűz az új modellhez, amely várhatóan 2010 első negyedévében jelenik majd meg a szalonokban. A pontos vételár egyelőre még nem ismert, de a szakértők 200-300 ezer dollár (40-60 millió forint) közötti bevezetőárra számítanak.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem