Porig égett egy Ferrari: a patkányokat okolják

Pénzcentrum
2009. május 21. 15:02

Egy orosz hölgynek - hacsak fél órára is, de - megadatott sokak vágya: egy több száz lóerős Ferrari sportkocsival száguldozhatott. A kaland azonban szomorú véget ért, mivel az autó előbb füstölni kezdett, majd néhány perce leforgása alatt teljesen kiégett. A szakértők szerint patkányok rághatták meg a vezetékeket...

Erő, technológia, szépség: ezt kapta egy csomagban az a vásárló, akivel a dolgok egyszer csak rosszra fordultak. A ragyogás és az öröm mindössze 30 percig tartott, ennyi idő telt el a bemutatóteremből való autóátvétel és a tűzeset között.

Azt egyelőre nem árulták el, hogy melyik sorozathoz tartozik a kiégett modell, annyit tudni, hogy egy többször átalakított 2006-os modellel történt a szerencsétlen eset. Az autónak az évek alatt eddig három tulajdonosa volt, az orosz hölgy lett a negyedik, egyben utolsó gazdája az olasz paripának.

A kép illusztráció

A több tízmillió forintot kóstáló autócsoda átvételét követően a hölgy kocsikázni kezdett a városban, amikor a szemtanúk elmondása szerint sűrű, fekete füst kezdett hömpölyögni a motorháztető alól. A járművezető kiugrott a kocsiból, ami néhány perc leforgása alatt a tűz martalékává vált, személyi sérülés nem történt.

Mennek a találgatások az esettel kapcsolatban, a választ a tűz keletkezésének okára egy szakértői vizsgálat fogja megadni. Az egyik megszólaló szerint az elmúlt három évben bármi megtörténhetett az autóval, de valószínű, hogy a szállítás során patkányok rágták meg a vezetékeket és ez okozta a tüzet.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem