Porig égett egy Ferrari: a patkányokat okolják

Pénzcentrum
2009. május 21. 15:02

Egy orosz hölgynek - hacsak fél órára is, de - megadatott sokak vágya: egy több száz lóerős Ferrari sportkocsival száguldozhatott. A kaland azonban szomorú véget ért, mivel az autó előbb füstölni kezdett, majd néhány perce leforgása alatt teljesen kiégett. A szakértők szerint patkányok rághatták meg a vezetékeket...

Erő, technológia, szépség: ezt kapta egy csomagban az a vásárló, akivel a dolgok egyszer csak rosszra fordultak. A ragyogás és az öröm mindössze 30 percig tartott, ennyi idő telt el a bemutatóteremből való autóátvétel és a tűzeset között.

Azt egyelőre nem árulták el, hogy melyik sorozathoz tartozik a kiégett modell, annyit tudni, hogy egy többször átalakított 2006-os modellel történt a szerencsétlen eset. Az autónak az évek alatt eddig három tulajdonosa volt, az orosz hölgy lett a negyedik, egyben utolsó gazdája az olasz paripának.

A kép illusztráció

A több tízmillió forintot kóstáló autócsoda átvételét követően a hölgy kocsikázni kezdett a városban, amikor a szemtanúk elmondása szerint sűrű, fekete füst kezdett hömpölyögni a motorháztető alól. A járművezető kiugrott a kocsiból, ami néhány perc leforgása alatt a tűz martalékává vált, személyi sérülés nem történt.

Mennek a találgatások az esettel kapcsolatban, a választ a tűz keletkezésének okára egy szakértői vizsgálat fogja megadni. Az egyik megszólaló szerint az elmúlt három évben bármi megtörténhetett az autóval, de valószínű, hogy a szállítás során patkányok rágták meg a vezetékeket és ez okozta a tüzet.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?