18 °C Budapest

Parkolási bérletek sorban állás nélkül - fizess a mobiloddal!

Pénzcentrum
2008. május 22. 16:43

A hazánkban egyre népszerűbb készpénzkímélő fizetési megoldások közé tartoznak az iziSHOP szolgáltatásai, amelyek innovatív és hatékony módon könnyítik meg mindennapjaink egyre több pénzügyi tranzakcióját, vásárlásait. Az iziSHOP legújabb szolgáltatása segítségével - mobilunkkal - immáron az EZPark öt nagy budapesti parkolóházába szóló parkolási bérlet megvásárlására is lehetőség kínálkozik. Ráadásul az újszerű szolgáltatással nemcsak a havi sorban állást spórolhatjuk meg, de még emlékeztetőt is kaphatunk a bérletünk lejártáról, s az új bérletet akár azonnal ki is fizethetjük - a mobilunk segítségével.

Fizetéskor az igénylőnek csak el kell indítania telefonján az iziSHOP alkalmazást, majd a Parkolás menüben a bérlet azonosítójának megadásával automatikusan megjelenik a fizetendő összeg. Amennyiben a felhasználó még nem regisztrált az iziSHOP-ra az alkalmazást egy alapdíjas SMS elküldésével pár perc alatt telepítheti mobiljára, ezt követően a bankkártyaadatok telefonon történő megadásával, rögtön vásárolhat.

Az iziSHOP-ban a fizetés nem a telefonszámla vagy egy előre feltöltött egyenleg, hanem az ügyfél Visa vagy MasterCard típusú bankkártyájáról történik. Fizetéskor a felhasználónak egyszer meg kell adnia telefonján a bankkártyája adatait, amelyet később el is menthet biztonságosan. Az iziSHOP-ban történő fizetéseket semmilyen kényelmi díj vagy SMS-költség nem terheli, csupán a tranzakció GPRS-adatforgalmát kell megfizetni. Ez vásárlásonként mindössze pár forintot jelenthet, de meglévő WAP- vagy internetelőfizetés esetén akár díjmentes is lehet.

A fizetés és a bankkártya-adatok biztonságát a legmagasabb banki elvárásoknak eleget tevő technológia és az iziSHOP banki fizetési partnere, a CIB Bank szavatolja. A felhasználó kényelmét szolgálja, hogy a kártyaadatokat elegendő csupán egyszer megadni, ugyanis ezt követően azok a felhasználó által megadott iziSHOP PIN-kód segítségével biztonságosan, titkosított formában el is tárolhatók a telefonon, ezáltal a kártyás fizetés pár másodpercre rövidülhet.

A tavaly áprilisban indult iziSHOP-al jelenleg autópálya-matricát, parkolási díjat, több ezer színház- és koncertrendezvényre szóló belépőjegyet, valamint - a világon először - utasbiztosítást és éttermi számlát is lehet fizetni, de hamarosan már különféle közlekedési menetjegyeket és bérleteket is vásárolhatunk így, kényelmi és SMS-díjaktól mentesen. Az Európában egyedülálló szolgáltatás külföldiek által is használható, akik jelenleg angol vagy német nyelven érhetik el a mobiláruház dinamikusan gyarapodó alkalmazásait (bővebben: www.izishop.hu, wap.izishop.hu).

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 30. szombat
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM