24 °C Budapest

Parkolási bérletek sorban állás nélkül - fizess a mobiloddal!

Pénzcentrum
2008. május 22. 16:43

A hazánkban egyre népszerűbb készpénzkímélő fizetési megoldások közé tartoznak az iziSHOP szolgáltatásai, amelyek innovatív és hatékony módon könnyítik meg mindennapjaink egyre több pénzügyi tranzakcióját, vásárlásait. Az iziSHOP legújabb szolgáltatása segítségével - mobilunkkal - immáron az EZPark öt nagy budapesti parkolóházába szóló parkolási bérlet megvásárlására is lehetőség kínálkozik. Ráadásul az újszerű szolgáltatással nemcsak a havi sorban állást spórolhatjuk meg, de még emlékeztetőt is kaphatunk a bérletünk lejártáról, s az új bérletet akár azonnal ki is fizethetjük - a mobilunk segítségével.

Fizetéskor az igénylőnek csak el kell indítania telefonján az iziSHOP alkalmazást, majd a Parkolás menüben a bérlet azonosítójának megadásával automatikusan megjelenik a fizetendő összeg. Amennyiben a felhasználó még nem regisztrált az iziSHOP-ra az alkalmazást egy alapdíjas SMS elküldésével pár perc alatt telepítheti mobiljára, ezt követően a bankkártyaadatok telefonon történő megadásával, rögtön vásárolhat.

Az iziSHOP-ban a fizetés nem a telefonszámla vagy egy előre feltöltött egyenleg, hanem az ügyfél Visa vagy MasterCard típusú bankkártyájáról történik. Fizetéskor a felhasználónak egyszer meg kell adnia telefonján a bankkártyája adatait, amelyet később el is menthet biztonságosan. Az iziSHOP-ban történő fizetéseket semmilyen kényelmi díj vagy SMS-költség nem terheli, csupán a tranzakció GPRS-adatforgalmát kell megfizetni. Ez vásárlásonként mindössze pár forintot jelenthet, de meglévő WAP- vagy internetelőfizetés esetén akár díjmentes is lehet.

A fizetés és a bankkártya-adatok biztonságát a legmagasabb banki elvárásoknak eleget tevő technológia és az iziSHOP banki fizetési partnere, a CIB Bank szavatolja. A felhasználó kényelmét szolgálja, hogy a kártyaadatokat elegendő csupán egyszer megadni, ugyanis ezt követően azok a felhasználó által megadott iziSHOP PIN-kód segítségével biztonságosan, titkosított formában el is tárolhatók a telefonon, ezáltal a kártyás fizetés pár másodpercre rövidülhet.

A tavaly áprilisban indult iziSHOP-al jelenleg autópálya-matricát, parkolási díjat, több ezer színház- és koncertrendezvényre szóló belépőjegyet, valamint - a világon először - utasbiztosítást és éttermi számlát is lehet fizetni, de hamarosan már különféle közlekedési menetjegyeket és bérleteket is vásárolhatunk így, kényelmi és SMS-díjaktól mentesen. Az Európában egyedülálló szolgáltatás külföldiek által is használható, akik jelenleg angol vagy német nyelven érhetik el a mobiláruház dinamikusan gyarapodó alkalmazásait (bővebben: www.izishop.hu, wap.izishop.hu).

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?