Gyorsítósáv a MOL-nál - gyorsabb és kényelmesebb tankolás

Pénzcentrum
2007. július 23. 13:38

Egyedülálló bankkártyás automata-tankolási szolgáltatást vezet be a MOL elsőként Magyarországon. A "Gyorsítósáv" néven indult kényelmi szolgáltatás elsősorban azon autósok számára kedvező, akik bankkártyával kívánnak fizetni és kizárólag üzemanyagra van szükségük.

Az országban elsőként a MOL Fóti úti töltőállomásán (Budapest, IV. ker., Fóti út 130.) bevezetett extra szolgáltatás lényege, hogy a vásárlók a "Gyorsítósáv" jelzéssel ellátott kútoszlopoknál bankkártya segítségével fizethetnek, anélkül, hogy ezért külön befáradnának a shopba. A kutaknál elhelyezett készülékek használata egyszerű, a gépek lépésről lépésre tájékoztatják a vásárlókat a teendőkről.

A "Gyorsítósáv" szolgáltatás keretén belül is lehetőség van a nyugta mellett ÁFÁ-s számlát kérni. Már az első számla igénylésekor "vevőkódot" kap minden tankoló, amelyet később a készülékekbe billentyűzve, az automatikusan kiállítja a számlát. A "Gyorsítósáv" indulásakor, a töltőállomás rendszeres vásárlói levélben kapják meg a vevőkódjukat. Aki nem rendelkezik még vevőkóddal, vagy az nincs éppen nála, a készülék nyomógombjai segítségével megadhatja a számla készítéséhez szükséges adatait.

A Skandináv országokban és Olaszországban már igen népszerű fizetési módot a MOL további töltőállomásokon is fokozatosan bevezeti.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25