16 °C Budapest

Gyorsítósáv a MOL-nál - gyorsabb és kényelmesebb tankolás

Pénzcentrum
2007. július 23. 13:38

Egyedülálló bankkártyás automata-tankolási szolgáltatást vezet be a MOL elsőként Magyarországon. A "Gyorsítósáv" néven indult kényelmi szolgáltatás elsősorban azon autósok számára kedvező, akik bankkártyával kívánnak fizetni és kizárólag üzemanyagra van szükségük.

Az országban elsőként a MOL Fóti úti töltőállomásán (Budapest, IV. ker., Fóti út 130.) bevezetett extra szolgáltatás lényege, hogy a vásárlók a "Gyorsítósáv" jelzéssel ellátott kútoszlopoknál bankkártya segítségével fizethetnek, anélkül, hogy ezért külön befáradnának a shopba. A kutaknál elhelyezett készülékek használata egyszerű, a gépek lépésről lépésre tájékoztatják a vásárlókat a teendőkről.

A "Gyorsítósáv" szolgáltatás keretén belül is lehetőség van a nyugta mellett ÁFÁ-s számlát kérni. Már az első számla igénylésekor "vevőkódot" kap minden tankoló, amelyet később a készülékekbe billentyűzve, az automatikusan kiállítja a számlát. A "Gyorsítósáv" indulásakor, a töltőállomás rendszeres vásárlói levélben kapják meg a vevőkódjukat. Aki nem rendelkezik még vevőkóddal, vagy az nincs éppen nála, a készülék nyomógombjai segítségével megadhatja a számla készítéséhez szükséges adatait.

A Skandináv országokban és Olaszországban már igen népszerű fizetési módot a MOL további töltőállomásokon is fokozatosan bevezeti.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?