1 °C Budapest

Fizet a Tesco! A bocsánatkérés itt már nem elég...

Pénzcentrum
2007. március 8. 05:30

Országos napilapokban vett hirdetési felületeken kért bocsánatot a Tesco azon brit autósoktól, akiknek meghibásodott az autójuk a hipermarket-lánc által forgalmazott szennyezett benzintől. Mivel az érintettek több ezren vannak és a kár sem csekély, a bocsánatkérés mellett a kiskereskedő kártérítést is fizetne.

Amint arról korábban beszámoltunk, egy Essex-ben található tárolóban szokatlanul magas szilikon szintet mértek a benzinben, melyet a Tesco és a Morrisons is forgalmazott a szigetország dél-keleti részén.

Az érintett töltőállomásokat az eset után természetesen tiszta üzemanyaggal töltötték fel, a hírek szerint azonban több mint 2500 autós észlelt meghibásodást a szennyezett benzinnek köszönhetően. Becslések szerint az átlagos szervizszámla 200 fontot tehet ki, egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy hány Tesco vásárló lesz jogosult a kártérítésre és hogy pontosan mi lesz a kifizetés folyamata.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?