22 °C Budapest

Itt a legdrágábban és legolcsóbban biztosítható autók listája!

Pénzcentrum
2007. február 19. 15:00

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kampány iránti érdeklődés is jól mutatja, a legtöbb autótulajdonost igencsak foglalkoztatja a fizetendő biztosítás mértéke. Az amerikaiak azonban nem elégednek meg a becslésekkel és arra is kíváncsiak melyek azok a autómárkák és típusok, amelyek biztosítása a leggazdaságosabb.

Elkészítették a leggazdaságosabban és a legdrágábban biztosítható autótípusok 10-es listáját. A tapasztalt autóvásárló számára egyáltalán nem csoda, hogy a Mitsubishi Lancer Evo és a Subaru WRX utóbbi kategóriába tartozik.

Az alábbi táblázatban a legdrágább biztosítással "büszkélkedő" autómárkákat foglaltuk össze.


 


Természetesen a tengerentúlon is rendkívül összetett a kötelező felelősségbiztosítás kalkulálása, amely sok autótulajdonoshoz kapcsolódó tulajdonságtól függ. De jelentős befolyásoló tényezőt jelent a kialakítás is (mennyire egyszerű és drága a javíttatása), a biztonsági technológiával való felszereltség mértéke és az is, hogy saját gyártású vagy import áru.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A legolcsóbban biztosítható autók között egy importautó, a Volvo XC90-es végzett az első helyen, a teljes lista az alábbiakban látható.


 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?