Megkerülhetetlenné vált a Fotexnet

Pénzcentrum
2005. december 20. 12:43

Tovább bővítette kínálatát a csupán néhány hónapja megújult Fotexnet Áruház. Kínálatához olyan új partnerek csatlakoztak az elmúlt napokban, mint a T-Mobile és a Gépbolt. Az új termékkategóriákkal kiegészülve a Fotexnet Áruház a karácsonyi ajándékok beszerzésének első számú forrása lehet a hazai interneten.

Immáron mintegy negyven áruházi részleggel várja vásárlóit a Fotexnet Áruház, amely a hazai internet legszélesebb termékkínálatával máris az online karácsonyi vásárlások egyik legnépszerűbb célpontja. Az elmúlt időszakban nyitott áruházak lefedik a teljes műszaki termékpalettát, amely még mindig az online kereskedelem egyik legkeresettebb termékkategóriája. Jelentős lépés az áruház bővülésében a már saját online áruházzal rendelkező, legnagyobb magyarországi mobilszolgáltató T-Mobile webshop és a 2004-es év eFesztivál győztes Gépbolt csatlakozása, amely áruházak esetében a különálló e-kereskedelmi rendszerek összekapcsolása gyorsan és gördülékenyen ment végbe.
Termékkínálata mellett a forgalmi adatokban is jelentős növekedést produkált a Fotexnet Áruház. Ebben a minőségi termékek mellett nagy szerepet játszott az Ingyenlottó újraindítása, amelynek játékosai nyereményük felhasználásával jelentős kedvezménnyel tudnak vásárolni a Fotexnet Áruházban. Az áruházat üzemeltető Fotexnet Kft. emellett december első felében a SkyEurope Airlines Hungary Kft.-vel együttműködve nyereményjátékot szervezett, amelyben az áruház vásárlói repülőjegyeket nyerhettek.

“Forgalmi adatainkból és a vásárlóktól érkező visszajelzésekből kiderül, hogy egyre többen és egyre szívesebben választják az internetet a karácsonyi ajándékok beszerzésére mint a vásárlás legkényelmesebb módját” – közölte Porkoláb Péter, a Fotexnet Kft. ügyvezető igazgatója. “A T-Mobile és a Gépbolt csatlakozása, illetve az Áruház minden előzetes elvárást felülmúló növekedése egyértelműen bizonyítja, hogy az e-kereskedelemben egyedülálló megoldást kínálunk Magyarországon és a Fotexnet immár megkerülhetetlen megoldásszállítóvá vált ezen a területen.”

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 7. 16:08