17 °C Budapest

Megkerülhetetlenné vált a Fotexnet

Pénzcentrum
2005. december 20. 12:43

Tovább bővítette kínálatát a csupán néhány hónapja megújult Fotexnet Áruház. Kínálatához olyan új partnerek csatlakoztak az elmúlt napokban, mint a T-Mobile és a Gépbolt. Az új termékkategóriákkal kiegészülve a Fotexnet Áruház a karácsonyi ajándékok beszerzésének első számú forrása lehet a hazai interneten.

Immáron mintegy negyven áruházi részleggel várja vásárlóit a Fotexnet Áruház, amely a hazai internet legszélesebb termékkínálatával máris az online karácsonyi vásárlások egyik legnépszerűbb célpontja. Az elmúlt időszakban nyitott áruházak lefedik a teljes műszaki termékpalettát, amely még mindig az online kereskedelem egyik legkeresettebb termékkategóriája. Jelentős lépés az áruház bővülésében a már saját online áruházzal rendelkező, legnagyobb magyarországi mobilszolgáltató T-Mobile webshop és a 2004-es év eFesztivál győztes Gépbolt csatlakozása, amely áruházak esetében a különálló e-kereskedelmi rendszerek összekapcsolása gyorsan és gördülékenyen ment végbe.
Termékkínálata mellett a forgalmi adatokban is jelentős növekedést produkált a Fotexnet Áruház. Ebben a minőségi termékek mellett nagy szerepet játszott az Ingyenlottó újraindítása, amelynek játékosai nyereményük felhasználásával jelentős kedvezménnyel tudnak vásárolni a Fotexnet Áruházban. Az áruházat üzemeltető Fotexnet Kft. emellett december első felében a SkyEurope Airlines Hungary Kft.-vel együttműködve nyereményjátékot szervezett, amelyben az áruház vásárlói repülőjegyeket nyerhettek.

“Forgalmi adatainkból és a vásárlóktól érkező visszajelzésekből kiderül, hogy egyre többen és egyre szívesebben választják az internetet a karácsonyi ajándékok beszerzésére mint a vásárlás legkényelmesebb módját” – közölte Porkoláb Péter, a Fotexnet Kft. ügyvezető igazgatója. “A T-Mobile és a Gépbolt csatlakozása, illetve az Áruház minden előzetes elvárást felülmúló növekedése egyértelműen bizonyítja, hogy az e-kereskedelemben egyedülálló megoldást kínálunk Magyarországon és a Fotexnet immár megkerülhetetlen megoldásszállítóvá vált ezen a területen.”

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem