Megkerülhetetlenné vált a Fotexnet

Pénzcentrum
2005. december 20. 12:43

Tovább bővítette kínálatát a csupán néhány hónapja megújult Fotexnet Áruház. Kínálatához olyan új partnerek csatlakoztak az elmúlt napokban, mint a T-Mobile és a Gépbolt. Az új termékkategóriákkal kiegészülve a Fotexnet Áruház a karácsonyi ajándékok beszerzésének első számú forrása lehet a hazai interneten.

Immáron mintegy negyven áruházi részleggel várja vásárlóit a Fotexnet Áruház, amely a hazai internet legszélesebb termékkínálatával máris az online karácsonyi vásárlások egyik legnépszerűbb célpontja. Az elmúlt időszakban nyitott áruházak lefedik a teljes műszaki termékpalettát, amely még mindig az online kereskedelem egyik legkeresettebb termékkategóriája. Jelentős lépés az áruház bővülésében a már saját online áruházzal rendelkező, legnagyobb magyarországi mobilszolgáltató T-Mobile webshop és a 2004-es év eFesztivál győztes Gépbolt csatlakozása, amely áruházak esetében a különálló e-kereskedelmi rendszerek összekapcsolása gyorsan és gördülékenyen ment végbe.
Termékkínálata mellett a forgalmi adatokban is jelentős növekedést produkált a Fotexnet Áruház. Ebben a minőségi termékek mellett nagy szerepet játszott az Ingyenlottó újraindítása, amelynek játékosai nyereményük felhasználásával jelentős kedvezménnyel tudnak vásárolni a Fotexnet Áruházban. Az áruházat üzemeltető Fotexnet Kft. emellett december első felében a SkyEurope Airlines Hungary Kft.-vel együttműködve nyereményjátékot szervezett, amelyben az áruház vásárlói repülőjegyeket nyerhettek.

“Forgalmi adatainkból és a vásárlóktól érkező visszajelzésekből kiderül, hogy egyre többen és egyre szívesebben választják az internetet a karácsonyi ajándékok beszerzésére mint a vásárlás legkényelmesebb módját” – közölte Porkoláb Péter, a Fotexnet Kft. ügyvezető igazgatója. “A T-Mobile és a Gépbolt csatlakozása, illetve az Áruház minden előzetes elvárást felülmúló növekedése egyértelműen bizonyítja, hogy az e-kereskedelemben egyedülálló megoldást kínálunk Magyarországon és a Fotexnet immár megkerülhetetlen megoldásszállítóvá vált ezen a területen.”

Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 27. szombat
Olga, Liliána
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm